[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Według mnie zamiast
oddawać maskę do malowania lepiej kupić jakieś aluJeszcze myślę nad obniżeniem go i to chyba byłoby na sam początek
Robiłeś jakieś foty podczas zakładania?
Niestety, nie robiłem. Ale przymierzałem te progi i dopiero dokładałem te szyny, dałem po dwie sztuki na stronę, na długość około 25cm.
Maskę sam sobie plastidipem pomaluj
O co to za wynalazek? Pierwszy raz słyszę
W kierunki postojóweczki wsadzić, dolne kierunki podłączyć i byłby US i A style
Te kierunki w zderzaku działają, bo je podpiąłem pod te kierunki w lampach ale sam pomysł dobry, pomyślę nad tym
moze maska w stickery ?:D
Kiedyś nad tym myślałem, ale jak się naoglądałem czinkusiów i innych, to szczerze mi to zbrzydło ewentualnie na wlew paliwa, na masce paskudnie to wygląda.
Dzisiaj sobie jeszcze pomalowałem ten gril, bo gdziniegdzie farbka odchodziła, naczerniłem opony i zupełnie inne autko
-
Obadaj sobie różne filmiki na YT. Bardzo ciekawa i tania technologia. Niektóre samochody w PL jeżdżą już ponad 2 lata i to dalej się trzyma (korzystają z normalnych myjni) Możliwość zakupu w sprayu
http://www.youtube.com/watch?v=DFJa_H1au9oW najbliższym czasie będę zamawiał czarne puszki. Więc może jakiś zakup grupowy zrobić?
Kontaktowałem się z przedstawicielem na WWA i mówi ze magazyny puste. Wiosna przyszła i wszystko poszło. Ale leci przesyłka za stanów 700 litrów i dostępne będzie po 20 IV.
-
Jeszcze myślę nad
obniżeniem go i to chyba byłoby na sam początekNa początek to w fele trzeba zainwestować, a nie glebę...
-
Na początek to w
fele trzeba zainwestować, a nie glebę...Jak widzę Twoją kozę na alusach, to wolę na stalówkach glebę
-
Jak widzę Twoją
kozę na alusach, to wolę na stalówkach glebęNie wiesz co piszesz!
-
Nie wiesz co
piszesz!Może i nie wiem, ale po co mam wsadzać alufelgi, skoro będzie to wyglądać śmiesznie? Mnie się poprostu nie podoba jak auto stoi wysoko i do tego alufelgi.
Jak alufelgi, to gleba, obowiązkowo. -
Z kolei dla mnie gleba i stalówki to jakaś pomyłka...
-
Czyli twierdzisz, że jak wsadziłem niskie zawieszenie to przy stalówkach 14 wyglądało to komicznie ?
-
Czyli twierdzisz,
że jak wsadziłem niskie zawieszenie to przy stalówkach 14 wyglądało to komicznie ?14" to jeszcze ujdzie, bo felga większa niż standardowa (i opona też), ale na 13" (i fabrycznej oponie 155/70) będzie to wyglądało komicznie.
-
Z kolei dla mnie
gleba i stalówki to jakaś pomyłka...Kwestia gustu - każdy ma swój, jak dupę.
Dlatego Twoje przekonania mnie co w pierwszej kolejności zmienić w moim samochodzie jest jak przekonywanie Ciebie przez innych użytkowników apropo naklejki na tylnej szybie w Twoim samochodzie
-
Kwestia gustu -
każdy ma swój, jak dupę.No i prawidłowo!
Dlatego Twoje
przekonania mnie co w pierwszej kolejności zmienić w moim samochodzie jest jak
przekonywanie Ciebie przez innych użytkowników apropo naklejki na tylnej szybie w
Twoim samochodzieTylko wyście uparli się na moją naklejkę jak cholera, a ja tylko sugeruję co moim zdaniem bardziej poprawi wygląd Twojego auta.
-
Wygląd może i tak, ale ja bym wolał lepsze prowadzenie - GLEBA
-
Wiedziałem, że temat naklejki jeszcze wróci kiedyś
-
Wiedziałem, że
temat naklejki jeszcze wróci kiedyśŁomatkojedyna, ale się uparli!
Glebcie se tam dalej auta i dajcie se siana z moją lepą...
-
14" to jeszcze
ujdzie, bo felga większa niż standardowa (i opona też), ale na 13" (i fabrycznej
oponie 155/70) będzie to wyglądało komicznie.A widziałeś? W końcu czymś musisz poprzeć swoją opinię
Tylko wyście uparli
się na moją naklejkę jak choleraSkoro tyle osób Ci to pisze to coś w tym musi być
-
A widziałeś? W
końcu czymś musisz poprzeć swoją opinięWidzę jak te koła śmiesznie wyglądają na ori sprężynach, to na glebie (gdy koła schowają się jeszcze bardziej w nadkolach) będzie jeszcze komiczniej to wyglądać.
Skoro tyle osób Ci
to pisze to coś w tym musi byćNo niestety, ale całe życie robię innym na przekór i już się to nie zmieni...
-
Widzę jak te koła
śmiesznie wyglądają na ori sprężynach, to na glebie (gdy koła schowają się jeszcze
bardziej w nadkolach) będzie jeszcze komiczniej to wyglądać.Komicznie to wygląda WRC na kozie litrówce i to jeszcze na 3/4 szyby
-
-
Widzę jak te koła
śmiesznie wyglądają na ori sprężynach, to na glebie (gdy koła schowają się jeszcze
bardziej w nadkolach) będzie jeszcze komiczniej to wyglądać.Co jest dla Ciebie w nich śmiesznego? Nie wiem, nie mają wzoru alufelgowego? Przez to są takie zabawne?
Zrozumiałbym gdyby były różowe, no tak, wtedy może być śmiesznie.
Może gdybyś zobaczył glebę na takich stalówkach, to zmieniłbyś zdanie?Co do naklejki - jak byłem małolatem, to jeden gość tutaj u mnie na wsi miał takiego niebieskiego malucha, to taki "wieś tjuner" był, bo malych był przymodzony. No i w tym maluchu miał granie takie głośne dość i zawsze w niedziele, pod sklepem GS obok kościoła po mszy puszczał te techno pościagane z energy, a na tylnej szybie miał właśnie taką naklejkę na całą szybę, tzn może nie z napisem wrc, ale jakiś pjonjer czy inne.
Nam tutaj nie robisz na złość, że nie odkleisz, bo zrobisz to co chcesz
dla większości, a napewno dla mnie aż takie obklejanie, jeszcze naklejką która pasuje jak wół do karety, to jest śmieszne, żeby nie powiedzieć wieśniackieedit. Virtual tjuning w postaci przyczernienia maski no i porównanie z tym co było kiedyś
-
Wygląda dość sympatycznie, jeździłbym
No ale mówię, jak gleba to trzeba pamiętać o amorach, seryjne nie za specjalnie się nadają na takie zabawy, chyba żeby rozwiert strzelić i gęstym olejem je zalać, ale to już mocna ingerencja no i nie wiadomo jak taki amor się zachowa, jak z jego uszczelkami, bo chyba pierwsze co amor zrobi to rzygnie.No i jeszcze jedno, czy cechy użytkowe nie zmniejszą się za dużo, u mnie na -4 cm obecnie jeżdżąc po Warszawie na chodnik spokojnie wjadę jak i zjadę, ale robię to zawsze powoli w razie czego.