[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
Przedłużono:
- przegląd do 8 marca 2013r. (162),
- OC+NWW do 9 marca 2013r. (344)
I 506PLN poszło w tylko papiery
-
Coś sporo Ci ten przegląd wyszedł. Jak do tej pory to przeglądy mieściły się u mnie w kwocie do 100zł.
-
Przegląd auta z gazem to + 62zł
-
-
Przedłużono:
- przegląd do 8
marca 2013r. (162), - OC+NWW do 9 marca
2013r. (344)
I 506PLN poszło w
tylko papiery
ja za oc płaciłem ponad 1700zł u najtańszego ubezpieczyciela i jak zadzwonilem po lawete zaproponowali mi '300zł do najbliższego mechanika'. -.-
- przegląd do 8
-
ja place 240zł
eh te kochane zniżki
-
ja za oc płaciłem ponad 1700zł u najtańszego ubezpieczyciela i jak zadzwonilem po lawete zaproponowali mi '300zł do najbliższego mechanika'. -.-
O ile się nie mylę mieszkasz jednej z droższych stref ubezpieczeniowych, a ja w jednej z tańszych
Poza tym jako pierwsze auto zarejestrowałem na ojca i jego zniżki pozwalają zaoszczędzić...
Ubezpieczam w HDI i są jeszcze dodatkowo zniżki, bo mamy tam ubezpieczone jeszcze 2 pojazdy i wszystkie nieruchomości. -
O ile się nie mylę
mieszkasz jednej z droższych stref ubezpieczeniowych, a ja w jednej z tańszych
Poza tym jako
pierwsze auto zarejestrowałem na ojca i jego zniżki pozwalają zaoszczędzić...
Ubezpieczam w HDI i
są jeszcze dodatkowo zniżki, bo mamy tam ubezpieczone jeszcze 2 pojazdy i wszystkie
nieruchomości.masakra. u mnie w rodzinie jestem jedyną osobą posiadającą prawo jazdy, także nie wiem w jak wielkim stopniu by mi pomogło wziąć np na mame, chociaż wtedy nie wiem czy lecą lata bezwypadkowej jazdy
-
-
Żaden ubytek
To jest to czarne co na progu i nie idzie tego sczyścić
W karoserii nie mam żadnych ubytków -
ja place 240zł
eh te kochane
zniżkiw jakiej firmie masz?
-
Żaden ubytek
To jest to czarne
co na progu i nie idzie tego sczyścić
W karoserii nie mam
żadnych ubytkówbenzyna ekstrakcyjna i wymyjesz to jednym ruchem.
-
HDI + max znizki.
-
HDI + max znizki.
Ejjj! Też mam w HDI
I jak to jest, że masz taniej?
U mnie na cały rok z góry OC 309PLN + NNW 35PLN -
-
ja place 250zł w inter risk,
a dla oleju wazna sprawa zeby nie był stary sprawdz date produkcji, po jednym dniu to raczej wrazen mieć nie bedziesz
-
a dla oleju wazna sprawa zeby nie był stary sprawdz date produkcji, po jednym dniu to raczej wrazen mieć nie bedziesz
data produkcji 01/2012, więc jeszcze się nie przeterminował
a wrażenia...no wiadomo z czasem, ale zaczynam od dziś ;P -
Wrażenia z Valvoline MaxLife:
- cichsza praca silnika,
- lepsza dynamika,
- masełko pod korkiem znikło,
- oczyszcza się silnik w środku.
-
Fotki z mycia pewnej soboty
Swift otrzymał dziś nowy filtr powietrza (poprzedni nie dawał się we znaki, ale nie wyglądał dobrze przez te okoliczne polne dróżki )
Poza tym do przodu wpadły nowe łączniki stabilizatora (jakoś nie sfotografowałem - zapomniałem, teraz są tylko pudełka i stare łączniki)Powoli przygotowuję się na regulację zaworów
Jest już uszczelka pokrywy, dane do regulacji spisane na kartce, mechanik umówiony
Tylko jak poczytałem przeznaczenie to teoretycznie może nie pasować.
Ale mam nadzieję, że takPojutrze spodziewam się oryginalnego zestawu naprawczego do redutkora Tomasetto AT-07 (prawdopodobnie jest mały problem z membraną)
Poza tym na gazie super (żeby nie było ) -
nie wiem skąd oni tam wzięli te 1.6