[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
Efekt pracy ujrzał światło dzienne
-
skąąąd masz taką fajną kieszonkę : D
-
skąąąd masz taką
fajną kieszonkę : DJa tyż takie mam...
-
PB z promocyji z ESSY zapewne
-
PB z promocyji z ESSY zapewne
Ciiiiicho
Ale w sumie nie ma co ukrywać - kiedyś spoglądałem, ale wydawały mi się za drogie - po obniżce w sam raz -
Ciiiiicho
Ale w sumie nie ma
co ukrywać - kiedyś spoglądałem, ale wydawały mi się za drogie - po obniżce w sam
raztrafiłeś w tej super cenie czy już 30 zł drożej ?
-
PowerBass L-60Cx za 229 z przesyłką (płatne z góry), więc to chyba dość dobra oferta - jeszcze aktualna
Jak sie nie mylę to przedtem było coś około 360PLN
-
Estetycznie wykonane
-
Estetycznie wykonane
Powiedzmy
-
Zgodnie z planem w weekend wymalowałem ramiona wycieraczek, kolor bardzo ładny wyszedł
No i wreszcie założyłem letnie kółka
-
Czym malowałeś ramiona?
-
Koza meee...
-
Zgodnie z planem w
weekend wymalowałem ramiona wycieraczek, kolor bardzo ładny wyszedł
Nie no kolorek wyszedł Ci bardzo ładny!
Ja u siebie spartoliłem trochę robotę, bo mi się śpieszyło i lakier nie zdążył do końca wyschnąć i mam w kilku miejscach odciski własnych palców lub co gorsze farfocle. -
Koza meee...
Ty w porównaniu do likaona też masz kozę!
-
E no ładne, podobują mnie się takie ładnie odmalowane
A no i oczywiście, podziel się czym malowałeś. -
Ty w porównaniu do
likaona też masz kozę!Srsly? Przynajmniej nie seria ;P
-
Den Braven - czarny metalic (z BricoMarche)
Byłem w szoku, że taki klarowny kolor wyszedłA co do kozy to nie wszystko od razu
-
Wiadomo, też praktycznie rok zwlekałem . Zrobisz i nie poznasz auta
-
Mi tam na 14 calach bardzo podoba się czerwona szczała, ew. sprężyny z GTi bym wsadził (-2cm od serii), za specjalnie nie ma co glebić bo widzę że zimą nie ciekawy masz dojazd, jeżeli się mylę to popraw mnie .
Zostaw tak jak jest. -
Mi tam na 14 calach bardzo podoba się czerwona szczała, ew. sprężyny z GTi bym wsadził (-2cm od serii),
za specjalnie nie ma co glebić bo widzę że zimą nie ciekawy masz dojazd, jeżeli się mylę to popraw mnie .
Zostaw tak jak jest.Chociaż jeden wyrozumiały i dobrze gada, nic dodać nic ująć
Nad sprężynami się zastanawiam, ale jak pomyślę o zimie to może być ciężkoA Krzemol ma sprężyny jeszcze nawet nie pobrudzone a cwaniakuje jakby był jakimś prekursorem w obniżaniu Swifta (oczywiście nie piszę złośliwie, wiem że chcesz mnie po prostu zachęcić)