[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
A osram się zaraz
przepalita jasne już mam je ponad pół roku bodajże i nic ... kiedyś miałem philipsy extreme i jeden poszedł po miesiącu ...
-
Też miałem chęć na te Osramy, ale jak poczytałem opinie, gdzie ludzie piszą, że szybko padają (nawet sam producent wspomina) to dałem sobie spokój.
-
Też miałem chęć na
te Osramy, ale jak poczytałem opinie, gdzie ludzie piszą, że szybko padają (nawet
sam producent wspomina) to dałem sobie spokój.nie czytałem opinii, kupiłem je już xxx czasu temu i na razie wszystko ok a myślisz, że inne plusy szybciej nie padają ?
-
Może inne też, ale o tych jest dość głośno...wyżej ktoś pisał, że od dłuższego czasu ma takie jak moje, więc dają radę...
-
Zakończenie letniego sezonu...
I rozpoczęcie zimowego...
-
Czy może kołpaki...?
-
Jeszcze kiedyś wpadło podświetlenie diodowe w technologii SMD o kolorze zielonym...
Fotki nie oddają rzeczywistego piękna tego podświetlenia
-
Czy może
kołpaki...?
Zdecydowanie bez kołpaczków
-
Zdecydowanie bez
kołpaczkówA właśnie, że z kołpaczkami
-
A właśnie że bez
-
A właśnie, że z
kołpaczkamiZ kołpakami niby lepiej, ale wygląda wtedy jak jakiś dziadkowóz
-
Z kołpakami niby
lepiej, ale wygląda wtedy jak jakiś dziadkowózWystarczy dać inny wzór kołpaków i będzie kompromis.
Osobiście nie podoba mi się, ani z, ani bez kołpaków...
-
Wystarczy dać inny wzór kołpaków i będzie kompromis.
Osobiście nie podoba mi się, ani z, ani bez kołpaków...Może chociaż na alu?
PS: Ktoś chętny na felgi? -
Może chociaż na
alu?Alu bardzo nietypowe, ale wzór ciekawy.
A kołpaki da się znaleźć z fajnym wzorem (a nie kupować pierwsze lepsze w supermarkecie ). Na mojego Swifta czekają już od 2 lat w piwnicy fajne grafitowe, ale najpierw muszę "podniszczyć" obecne...
-
Kołpaki widywałem gorsze...lepsze też...
Miały być proste (zwykłe)...w zimę, w jakichś koleinach lodowych mogą ucierpieć, więc szkoda kasy kłaść.
Co innego jakbym miał latem jeździć
A gołe felgi stalowe to tak nieestetycznie... -
Miały być proste
(zwykłe)...w zimę, w jakichś koleinach lodowych mogą ucierpieć, więc szkoda kasy
kłaść.Tylko moje ładne kosztowały tyle samo co brzydkie ok. 60 zł/komplet. Niestety najpierw kupiłem brzydkie, a dopiero potem "znalazłem" te ładne...
-
na tylnej szybie powinna byc lepa klubowa a nie tam jakies jdm
-
Z kołpakami niby
lepiej, ale wygląda wtedy jak jakiś dziadkowózjak coś to ja te kołpaki przygarnę za 4-pak
-
Wystarczy dać inny
wzór kołpaków i będzie kompromis.
Osobiście nie
podoba mi się, ani z, ani bez kołpaków...Najlepiej jakby zapodać czarne 14" stalówki z GTI/sedana 1.6
Bo te kółka 13" wyglądają fatalnie... Tzn. auto na nich wygląda jak koza
Gdybym dysponował wolną kaską to zanabył takie kółka klik, pomalował na czarno i zamontował bez kołpaków
-
Jakoś na zimową porę nie widzę potrzeby takich starań
Za to na lato planuję jakieś zmiany...