suzuki swift cabrio Project :)
-
przy tej glebie to i tak bedzie sie toczyc chocby bylo 20o km
-
przy tej glebie to
i tak bedzie sie toczyc chocby bylo 20o kmi nie da rady nic z tym zrobić w 5D ? w końcu on ma głębsze nadkola ( z tyłu szczególnie ) niż 3D.
P.s: jakie Twoje felgi mają spec ? -
Jak się toczy to nie ważne ile mocy, ważne że jest lowww i slowww aby mogli podziwiać
-
Czy to litr czy wieksza pojemnosc wazne ze wyglada
Likaon mnie wyprzedzil ale tak czy tak wyglada pieknie te mkIV az chce sie isc do garazu i dlubac przy swoim
-
Czy to litr czy
wieksza pojemnosc wazne ze wyglada
Likaon mnie
wyprzedzil ale tak czy tak wyglada pieknie te mkIV az chce sie isc do garazu i
dlubac przy swoimPo tablicach wygląda, że Niemiec płakał jak sprzedawał
-
plakal, plakal
Stuknela dwudziestka, Torcik urodzinowy od siostry
-
nie ważne ile mocy, ważne że jest lowww i slowww aby mogli podziwiać
A jest co podziwiać Wygląda idealnie!
-
15 masz ?
Nie odp. mi na pytanie odnośnie specyfikacji felg - to jest 6x15 ? Jakie ET i itp
Bo że 2 częściowe to akurat wiem -
plakal, plakal
I do samej granicy gonił
Stuknela
dwudziestka, Torcik urodzinowy od siostry
No proszę, cabrio to już członek rodziny - jakże go sprzedawać/złomować
-
15 et chyba 15 tyl 8 cali przod 7.5
-
15 et chyba 15 tyl
8 cali przod 7.5dzięki za info ciekawe jak by się prezentowały węższe z innym ET tego modelu
-
-
zdajesz sobie sprawe ze w przypadku jakiegos wypadku zostaniesz udupiony na ciezką kase przez ubezpieczyciela ?
-
zdajesz sobie
sprawe ze w przypadku jakiegos wypadku zostaniesz udupiony na ciezką kase
przez ubezpieczyciela ?Chodzi Tobie o negatyw czy, że kółka wystają poza obrys błotnika?
-
Pewnie o niezarejestrowane auto, bo widzę tablice to wytłaczanki bez naklejek
-
no wytlczanki, wytlacznki juz mialem kontrole ;policyjna i dostalem 5 dych za brak dokumentow bo portfela zapomnialem samochod jest normalnie ubezpieczony
-
Ubezpieczony może i jest, ale nie jest zarejestrowany, bo auto w Niemczech musiało zostać wymeldowane.. Czyli w sumie ubezpieczenie Ci nic nie daje, bo i tak nie możesz nim legalnie poruszać się po drogach publicznych.
-
no wytlczanki,
wytlacznki juz mialem kontrole ;policyjna i dostalem 5 dych za brak dokumentow bo
portfela zapomnialem samochod jest normalnie ubezpieczonyto nie ma nic do rzeczy
bo to auto nie jest zarejestrowane - nie ma go juz w niemieckiej ewidencji
i nie ma go w polsce
a ubezpieczenie to niby na co jest - na te wyklejane tablice?
w przypadku ała TU pokaze srodkowy paluszek - a UFG sciągnie z własciciela tego pojazdu tyle ze starczy na kilka innych autek - czego Ci nie zyczymy
-
spoko, nie poruszam sie nim na co dzien wiec bez obaw
-
Jak tam, co ze Swiftami?