suzuki swift cabrio Project :)
-
i jeszcze silnik na zimnym wydaje dzwieki cos w stylu puk, puk, puk,
mhmm moga byc to hydropopychacze lub szklanki?? jak sie rozrzeje to nic nie slychac
albo rozrzad zalozylem zle o jednego zeba?Panewka...
Nie no żartuję, popychacze
-
Jak mnie wystrugasz takie cuś z mocowaniami do przedniego pasa to pomyślę Co do wydechu, to taki mały teaserek wstawie
wydech
Strejt pajp byłby za glośny dlatego na tłumikach coś się będzie działo u mnie -
Jak mnie wystrugasz
takie cuś z mocowaniami do przedniego pasa to pomyślę Co do wydechu, to taki mały
teaserek wstawie
wydech
Strejt pajp byłby
za glośny dlatego na tłumikach coś się będzie działo u mnieu mnie to nawet marchewa poszla na niskich obrotach taki delikatny basowy dzwiek a na wyzysz od 3 w gore taki czysty metaliczny przelot
-
rozporka dolnych wahaczy z oslona pod silnik z nierdzewki
-
O tym właśnie mówiłem. Dzizas pewnie już ręce zaciera
-
jeszcze kanty musze podocinac i przynitowalem sobie ja do belki nie ma co wspawywac tam nakretki
-
jeszcze kanty musze
podocinac i przynitowalem sobie ja do belki nie ma co wspawywac tam nakretkiI przy np. wymianie oleju będziesz te nity rozwiercał?
-
o to takie cusie ja poproszę, jak gruba jest ta osłona?
-
o to takie cusie ja
poproszę, jak gruba jest ta osłona?ze zdjęć wynika, że bardziej antykurzowa niż ochronna
-
-
Piękności
Jak te felgi sprzedajesz, to co wleci?
-
musze oddac do prostowania i kolesiowi do polerki, ja nie dam rady spolerowac gdyz sa imitacje srubek a nie radze sobie z ich wyjeciem
-
Nareszcie zaczyna wyglądać!
-
Spodobywuje mnie się bardzo
-
No to będzie bardzo fajny swift, dawaj fele w fiolet do pasów śruby na czarno do lamp i będzie najprościej, najtaniej i najfajniej
-
No to będzie bardzo
fajny swift, dawaj fele w fiolet do pasów śruby na czarno do lamp i będzie
najprościej, najtaniej i najfajniejno twoj tez bedzie niczego sobie gdyby tak zalczyc twoj i moj swift cabrio z turbo to wtedy by bylo do feli kolorek juz mam
-
Szykuje się projekt na kozaku
-
po nowym roku będę sprzedawać Swifta i moge Ci też koła z oponami sprzedać.
-
pociagniete nowe przewody do halogenow bo z tamtym przewodem to diabli wie co bylo, oraz montaz i robienie instalacji na elektryczne napinacze od pasow
-
oo ktos mi podrzucil jakas duza paczke pod drzwi wiecie co to moze byc ?