suzuki swift cabrio Project :)
-
Jak jakieś inne
lusterka, to może od Geo Metro?A jak wyglądają te od Geo? Pasują P&P?
Fajnie by wyglądał z lusterkami od Fiata Bravo, jak byłe auto Dawidczaju
-
http://cars-database.com/data_images/models/geo-metro/geo-metro-04.jpg Takie jak na tym zdjęciu, pasują P&P, różnią się tym, że nie są składane Mam takie lusterko, tylko trochę uszkodzone, co ciekawe, ma regulację z wnętrza
-
http://cars-database.com/data_images/models/geo-metro/geo-metro-04.jpg Takie jak na
tym zdjęciu, pasują P&P, różnią się tym, że nie są składane Mam takie lusterko,
tylko trochę uszkodzone, co ciekawe, ma regulację z wnętrzaTakie lampy bym do siebie założył, tylko pewnie nie podejdzie, bo to bardziej mk3
-
Takie lampy bym do
siebie założył, tylko pewnie nie podejdzie, bo to bardziej mk3Ciekawe czy by podeszły do mojego mk3 ze standardową maską?
Przymierzał ktoś?
-
Takie lampy bym do
siebie założył, tylko pewnie nie podejdzie, bo to bardziej mk3Właśnie to samo chciałem napisać.
-
Ja szukałem takich lamp do mk4/5, z braku możliwości musiałem zadowolić się pomalowanymi hinolami.
-
kolega z innego forum zrobil vt 1 opcja z 1 lusterkiem a druga opcja z dwoma lusterkami bez seryjnych
-
kolega z innego
forum zrobil vt 1 opcja z 1 lusterkiem a druga opcja z dwoma lusterkami bez
seryjnychA to w ogóle w PL jest legalne?
Ta przednia szyba na VT chyba skrócona?
-
na pewno jest legalne stare oldschoolowe samochody maja tak seryjnie
-
Zostawiłym seryjne lusterka, ewentualnie felgi jak w tym VT
-
Uploaded with ImageShack.us
wiec tak zderzak polakierowany w jednym miejscu zrobilem zaciek z bazy probowalem to jakies wyratowac ale dupa, ogolnie nie jestem zadowolony, ale przynajmiej dostalem bardzo duzo lekcje i sie duzo dowiedzialem co i jak sie zachowuje, o dokladce wole nie wspominac poniewaz poszla taka firana, ze do poprawy strasznie slabo kryje ten bialy ale bedziemy dalej dzialac
-
Nikt nie mówił, że będzie lekko
Ciekawe jak na większych powierzchniach będzie szło -
na wiekszych to lajtowo najgorzej jak sa jakies przeszlifki tzn ze sie przetarlem przez podklad przy matowaniu wtedy ciezko, a ja myslac jak pospolity polak chcialem pojsc na skrot i kupa
-
mala ciekawosta swifty w wersji gti na rynek japonski wychodzily z lusterkami w blotnikach to nie jest moj wymysl, napisali mi forumowicze z zagranicznego forum, wiec decyzja podjeta bedzie 1 lusterko w lewym blotniku jako dodatek
-
zderzak poprawiony, blotnik polakierowany ahhh , jak na zlosc tam gdzie poprawialem zderzak to teraz zaciek z klaru , ale na tyle dobrze ,ze zaciek z klaru mozna sciagnac
-
sobie mysle ,ze odje..lem fuszere z progiami i poki nie zapozno to moze wstawie nowe progi do cabrio jak myslicie jest teraz sens?
-
Sens jest zawsze. Pytanie czy opłacalne będzie to przedsięwzięcie?
-
nie ma zadnej oplacalnej rzeczy, ktora robie przy tym samochodzie, robie to z pasji
-
Hmm co ty chcesz od progów przecież ładnie zrobiłeś i dość pancernie
-
w pewnych miejsach jest troszke grubo szpachlu i to mi daje do myslenia ze nie jest to zrobione ze sztuka