suzuki swift cabrio Project :)
-
pierscien do
rozporki przedniejPowiedz chłopaku jak to będziesz robił?
Ktoś Ci wytnie na obrabiarce CNC czy sam będziesz szukał odpowiedniego pierścienia?
-
Dokładnie
a tak ogolnie
zastanawiam sie nad kiera z porsche ,oraz emblematy na alusy robia tak w german
style a mysle ze w swifcie tez moze ciekawie wygladac
http://allegro.pl/kierownica-porsche-924-944-garbus-karman-kafer-i2832421286.htmlTa kierownica jest fatalna
-
opisze ci tak w skrocie. Rysuje sobie cyrklem kolo na blaszcze takie jak jest na konsoli ,w srodku wokol kola wierce otwory jakims mniejszym wiertlem, nastepnie uzywam przecinaka, zeby przeciac ostateczne laczenia, to co zostalo w srodku szlifuje szlifiera, ktora ma tarcze listkowa (tak z grubsza ) nastepnie pilnik docinam i krawedzie zewnetrzne szlifiera ->tarcza listkowa > pilnik
robie prototyp rozporki ultraracing indii taka ma, dla mnie to smieszne zeby placic 2 stowki za takie cos
-
opisze ci tak w
skrocie. Rysuje sobie cyrklem kolo na blaszcze takie jak jest na konsoli ,w srodku
wokol kola wierce otwory jakims mniejszym wiertlem, nastepnie uzywam przecinaka,
zeby przeciac ostateczne laczenia, to co zostalo w srodku szlifuje szlifiera, ktora
ma tarcze listkowa (tak z grubsza ) nastepnie pilnik docinam i krawedzie zewnetrzne
szlifiera -Tak właśnie miałem zrobić też - roboty sporo, bo otworów trzeba dużo zrobić ale coś można samemu wykonać, a to cieszy
Z jakiej blachy będziesz wycinał te flansze?
dla mnie to smieszne zeby placic 2 stowki za
takie cosNo dokładnie
-
szczerze, mowiac nie znam dokladnej grubosci, ale spokojnie da rade. Wieczorkiem obadam suwmiarka i dam ci znac.
-
Jak 2 stówki to za dużo, a za używaną już jedną stówkę byś zapłacił?
Tak mnie ciekawi, na ile oszczędnym można być
Ja tyle dałem za rozpórkę OMP. -
Ja na moja nic nie wydam wszystko w domu mam, tylko troche czasu strace, ale sa jakies + do doswiadczenia , oraz pomaluje ja na taki kolor jaki bede chcial
-
-
Hmm a maska się zamknie, kolektor z gti nie będzie zawadzać, wymierzyłeś? Bo tam to w sumie miejsca na milimetry jest
-
narazie zrobione tak na oko, jak sprawdzalem to maska normalnie sie zamyka z ta podkowa a z belka to nie wiem przed spawaniem ogarne temat
-
Dokładnie
a tak ogolnie
zastanawiam sie nad kiera z porsche ,oraz emblematy na alusy robia tak w german
style a mysle ze w swifcie tez moze ciekawie wygladac
http://allegro.pl/kierownica-porsche-924-944-garbus-karman-kafer-i2832421286.htmlJak chcesz dwuramienną kierę to mogę Ci sprzedać oryginalną Swiftowską...
-
z tego co widzę, dałeś ciała. nie przykręcisz wszystkich śrub amortyzatorów wg mnie
-
nom i naklejki wolfsburg editon do tego będzie kompleksowo
a co do rozpórki to ja bym narazie poskładał auto do kupy a potem dopasował,
nie wiem jaki motor ma tam być ale tak jak jest teraz to Ci dohc nie wejdzie pod ten pałąk. -
bedzie gti, najwyzej dorobie na nowo te podkowy jak znajde troche wiecej czasu zobacze jak w gti to lezy, a rozporka bedzie przez jakis czas w czarnuchu
Adamo blacha 5 mm
-
nom i naklejki
wolfsburg editon do tego będzie kompleksowoChyba Wartburg Edition!
-
ehhh panowie smiejecie sie ale oblukajcie niektore VW z czesciami porsche np alusy moim zdaniem ,zajescie to wyglada tak jak do swifta nie pasuja bbs'sy. różowy dla kobiet, a cola do wódki. Trzeba łamac stereotypy
japoniec na bbs'ach
-
japoniec na bbs'ach
http://img94.imageshack.us/img94/4913/civk.jpgDo mnie w ogóle nie przemawia German Style, ale jak do Ciebie tak to ok.
-
Do mnie w ogóle nie
przemawia German Style, ale jak do Ciebie tak to ok.to nie jest german style
-
gleba gleba style polecam a bbsy to już w tylu autach widziałem że chyba nic mnie nie zaskoczy, oldschoole advany, to jest to
-
nie przy takim dystansie panowie moga byc 2 otwory w rozporce czy normalnie 3?