suzuki swift cabrio Project :)
-
jak 2 ... przeciez rozpórka jest trzymana śrubami amora. chcesz amora na 2 sruby skręcic ?
-
ehhh panowie
smiejecie sie ale oblukajcie niektore VW z czesciami porsche np alusy moim
zdaniem ,zajescie to wyglada tak jak do swifta nie pasuja bbs'sy.Akurat graty Porsche wkładane do VW to są smaczki jakich mało, i jedno i drugie Niemieckie więc jakieś wytłumaczenie to ma Jak dla mnie jak dobierzesz jakieś fajne te BBS'y to lajtowo siądą, w końcu nie liczy się marka koła tylko jego wzór
-
rozporki na tyl sa przykrecane na 2 sruby z tego co wiem chodzi mi o to czy musi byc przykrecone 3 nakretkami .sry pisze z fona
-
z tyłu na 2 dajesz
-
Panowie chce oddac fotele do tapicera zeby obic eko skora, cos takiego jak ma MKV i wola sobie 600 zl za 2 fotele myslicie, ze jest sens? bo jest jeszcze opcja,ze wezme fotele z mk2 ktore sa ladniejsze od mk3 i sa w miare dobrym stanie. Jaka jest wasza opinia?
-
Panowie chce oddac
fotele do tapicera zeby obic eko skora, cos takiego jak ma MKV i wola sobie 600 zl
za 2 fotele myslicie, ze jest sens? bo jest jeszcze opcja,ze wezme fotele z mk2
ktore sa ladniejsze od mk3 i sa w miare dobrym stanie. Jaka jest wasza opinia?myslalem o tym samym - super cena, tylko pewnie najgorsza jakosc skory, moj tapicer pokazywal mi swoje materialy i w zaleznosci od jakosci 300 - 800 za fotel, tyle jesli chodzi o cene, natomiast... Nie wiem jakie masz fotele, ja mam kubełkowe, ktore w skórze byłyby zajebiste wręcz,, oczywiscie z tyłu skaj, ale moje jak sie szarpie mocniej za oparcie to czuc luzy, warto sobie zdjac fotel, posiedziec na nim ze dwie godzinki, poczyscic, podokrecac, gdzie niegdzie podklade dać pod srube czy coś, żeby były w 100% stabilne. A no i jak obszywać to moim zdanie tylko kubełki od gti
proszę bardzo:
te fotele: http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/dp/1999753098_6204_1.jpg
w necie można poszukać różnych ciekawych stylizacji, pierwsza z brzegu:
http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2011/03/Suzuki-Swift-S-Concept-7.jpg
ładne, co? -
fotele od gti juz kupilem chyba na poczatku projektu wiec sobie czekaly zastanawiam sie nad kolorami
-
fotele od gti juz
kupilem chyba na poczatku projektu wiec sobie czekaly zastanawiam sie nad koloramitak, zeby do koloru nadwozia pasowały, to sprawdz te fotele, pod wzgledem mechanicznym wlasnie
-
panowie jest jeszcze jedna opcja dac cale fotele w czarna skore i srodek pikowany do tego biala nic , chyba ze czarne boczki a srodek czerwony pikowany tak to wyglada '
-
mysle, ze pikowanie doda troche smaczku i klasyku w sportowym aucie, ze sie tak wyraze
-
mysle, ze pikowanie
doda troche smaczku i klasyku w sportowym aucie, ze sie tak wyrazemi sie podoba bardziej obszycie co podeslalem wczesniej, ale to kwestia gustu
'sportowym'
no jak ma silnik gti, kubelki, sportowa kiera, wydech, no to juz o ten sport sie ociera : D -
czy wydech to nie wiem bo watpie zebym cos tam wkladal ladna koncowka na seryjnym wydechu zeby cicho chodzilo i tyle, a ten fotel to wyslales to wgl co innego calkiem przerobiony mi nie pasi takie cos ma bym oryginal ze smaczkiem
-
czy wydech to nie
wiem bo watpie zebym cos tam wkladal ladna koncowka na seryjnym wydechu zeby cicho
chodzilo i tyle, a ten fotel to wyslales to wgl co innego calkiem przerobiony mi nie
pasi takie cos ma bym oryginal ze smaczkiemjak co innego, krój prawie ten sam
-
prawie robi wielka roznice
-
prawie robi wielka
rozniceno to zobacz jeszcze jakie ma MKV
-
chcialem cos takiego ale duzo jest negatywnych opinii o dwu kolorowych kubelkach, sam chcialem tak zrobic ale w srodek dalbym tego pika
-
chcialem cos
takiego ale duzo jest negatywnych opinii o dwu kolorowych kubelkach, sam chcialem
tak zrobic ale w srodek dalbym tego pikatylko coś czuje, że tapicer lepiej sobie policzy, bo jest więcej pracy przy tym
Ale jak sie zdecydujesz to daj znać jak wyjdzie ; > Przybieram się do tego, tylko mam na teraz kilka wydatków, wiec pewnie bedziesz pierwszy : P
-
dzwonilem do ziomka i mowil ze nie bedzie wiecej kosztowac a ten pik bedzie musial zrobic ręcznie poniewaz w rolkach tego nie ma
-
dzwonilem do ziomka
i mowil ze nie bedzie wiecej kosztowac a ten pik bedzie musial zrobic ręcznie
poniewaz w rolkach tego nie matylko jakoś nie moge sobie wyobrazic stylizacji jakby to zrobić, żeby było najlepiej, bo w kubełkach to nigdy tego nie widziałem ; P
-
ciekawie wyglada http://www.tapeta-fotele-mf3-wiesmann-sp...n-sportowe.jpeg