suzuki swift cabrio Project :)
-
brac tego nie musze zobaczymy co inni napisza jeszcze ;d
-
a to sa akurat 15 a z robota to tak szybko nie lece zeby brako mi az tak kasy brat obiecal jeszcze ze sie dolozy wiec git
-
a to nie jest 4x100?
-
Nie 4x 114.3
-
Nie są złe - do cabrio będą ładnie pasować
-
po dluzszym czasie zastanowienia trafilem na inna felga ktora wydaje mi sie lepsza.felga jest juz w domku
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
No i mucha nie siada!
-
-
No i mucha nie
siada!podobne do tych co oferowałem kiedyś:
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=70581&Number=911216#Post911216
-
podobne do tych co
oferowałem kiedyś:
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=70581&Number=911216#Post911216Nie wiem, nie widziałem, za krótko na forum jestem...
-
-
-
spawac mam zamiar w innej pozycji w sumie to mam pomysl jak zrobic fajny dostep
-
Dość tragicznie to wygląda podciągi też wyciąłeś jak je uzupełnisz? Ja bym kątownik od dołu wspawał i do tego kawał blachy potem próg zewnętrzny na to a na koniec wymienić wewnętrzny. I pojedynczo rób bo się rozejdzie zwłaszcza cabrio.
Życzę dalszego
zapału! Ja można powiedzieć idę na łatwiznę i w poniedziałek oddaję Suzka do
mechaników na wymianę progów, pasa przedniego i ogólnego zabezpieczania podwozia...Jesteś pewien że to dobry pomysł zwłaszcza z tym zabezpieczeniem już widzę jak będą go zabezpieczać jak swoje własne samochody chyba, że zamierzają z 5k wziąć z kilka dni pracy
-
Jesteś pewien że to
dobry pomysł zwłaszcza z tym zabezpieczeniem już widzę jak będą go
zabezpieczać jak swoje własne samochody chyba, że zamierzają z 5k wziąć z
kilka dni pracyA masz jakiś lepszy pomysł?
Robić będą długo(jak na mój gust ), bo powiedzieli, że min. tydzień im się zejdzie, a co do pieniędzy to za całość chcą ok. połowę tego co napisałeś... -
A masz jakiś lepszy
pomysł?
Robić będą
długo(jak na mój gust ), bo powiedzieli, że min. tydzień im się zejdzie, a co do
pieniędzy to za całość chcą ok. połowę tego co napisałeś...illeeee?? 2,5 kplna? za wymianę progów i zabezpieczenie??
-
illeeee?? 2,5
kplna? za wymianę progów i zabezpieczenie??Dokładnie 2k za wymianę progów(+ malowanie), pasa przedniego i zabezpieczenie podwozia...
EDIT: Sorki Boxxing za zaśmiecenie wątku...
-
Połowa wartości auta btw moim zdaniem prawie o połowę za dużo
-
ja bym wolal sobie kupic migomat kompresor i osprzet odrazu sam bym sie nauczyl w sumie to tak robie ale powoli ;d a jakis ziomek z forum proponowal mi 500 zl za zrobienie dwoch progow a to jest duza roznica ale przynajmiej jak tam ci zle zrabia to reklamacje mozesz zglosic
-
Połowa wartości
auta btw moim zdaniem prawie o połowę za dużoNic na to nie poradzę, że zaślepia mnie miłość do mojego autka i chcę, żeby jeszcze trochę pojeździł, a nie zginął marnie na jakimś zapchlonym złomowisku...