suzuki swift cabrio Project :)
-
-
Przód wypchnij na dystansie, tak to fajnie, gleba, fela, można się toczyć
-
za szeroko bedzie na tej feldze przy tym et jest ladny spas
-
miodzio!!
co to za zawias tam siedzi ? -
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale z tylu siedziały cięte sprężyny a z przodu customowy mts technic, o ile mogę sie wypowiedzieć za autora tematu i mówię dobrze, sam mam podobny, zalegajacy zestaw
-
Ej no! Może nieczęsto zaglądam w Twój wątek ale też po cichu czekałem na finał Nie poddawaj się. Też miałem podobnie jak robiłem swojego. Nie robiłem co prawda tak długo jak Ty ale ponad pół roku też szału nie robi i wiem jak to potrafi zniechęcić kiedy wszystko w rozsypce a chce sie odpocząć i już wyjechać furką na miasto usiądź przy nim w garażu pogadaj do niego, popatrz co zrobiłeś, popatrz na swoje ręce ile nimi zdziałałeś Zbierz siły i działaj, powodzenia!
A na marginesie nowy nabytek bardzo zacnie sie prezentuje -
Fajny ten mk4
Jaki silnik?
-
szalona litrowka
-
jakoś te felgi bardziej pasują do tego 5D ... niż do cabrio nie wiedząc czemu ... możę to przez kolor ?
Ciekawe jak by wyglądały na czerwonym
1.0 - szkoda jedzie to chociaż, czy toczy się ? -
1.0 - szkoda
jedzie to chociaż, czy toczy się ?Hellsin! Już z Tobą nie mogę... Odp***dol się od litrówek!!!
-
Hellsin! Już
z Tobą nie mogę... Odp***dol się od litrówek!!!masz rację, bardzo dobrzy dawcy części - klimy, wspomy i itp.
-
przy tej glebie to i tak bedzie sie toczyc chocby bylo 20o km
-
przy tej glebie to
i tak bedzie sie toczyc chocby bylo 20o kmi nie da rady nic z tym zrobić w 5D ? w końcu on ma głębsze nadkola ( z tyłu szczególnie ) niż 3D.
P.s: jakie Twoje felgi mają spec ? -
Jak się toczy to nie ważne ile mocy, ważne że jest lowww i slowww aby mogli podziwiać
-
Czy to litr czy wieksza pojemnosc wazne ze wyglada
Likaon mnie wyprzedzil ale tak czy tak wyglada pieknie te mkIV az chce sie isc do garazu i dlubac przy swoim
-
Czy to litr czy
wieksza pojemnosc wazne ze wyglada
Likaon mnie
wyprzedzil ale tak czy tak wyglada pieknie te mkIV az chce sie isc do garazu i
dlubac przy swoimPo tablicach wygląda, że Niemiec płakał jak sprzedawał
-
plakal, plakal
Stuknela dwudziestka, Torcik urodzinowy od siostry
-
nie ważne ile mocy, ważne że jest lowww i slowww aby mogli podziwiać
A jest co podziwiać Wygląda idealnie!
-
15 masz ?
Nie odp. mi na pytanie odnośnie specyfikacji felg - to jest 6x15 ? Jakie ET i itp
Bo że 2 częściowe to akurat wiem -
plakal, plakal
I do samej granicy gonił
Stuknela
dwudziestka, Torcik urodzinowy od siostry
No proszę, cabrio to już członek rodziny - jakże go sprzedawać/złomować