suzuki swift cabrio Project :)
-
mnie się podoba taki wiadomo, białe się szybciej brudzi... ale biale najlepiej wygląda
-
True, true...
-
A ja dalej idę w zaparte, że żółty...
-
http://www.elakiery.pl/prod/356,3103,5359,ht-bmw-146-alpinweiss-ii-lakier-samochodowy
a taki?Też ładnie, ale nie wiem czy to citroenowe bordo nie lepsze, na citroenach i pugach ten lakier wygląda bardzo fajnie, myślę, że na swifcie też by się fajnie prezentował
-
Jak i biały, jak i intensywny żółty będzie pasować.
Aczkolwiek na białym będzie lepiej rdzę widać, co zmotywuje Cię od razu do działania
A no i sam mam biały, rdza świeci aż miło -
Jak i biały, jak i
intensywny żółty będzie pasować.
Aczkolwiek na
białym będzie lepiej rdzę widać, co zmotywuje Cię od razu do działania
A no i sam mam
biały, rdza świeci aż miłoTeraz cieplej to sól robi robotę...
Widzę po swoim - drzwi kierowcy przy otwieraniu ocierają o spuchnięty (rozwarstwiony) błotnik przedni
A purchel przy wlewie paliwa niedługo zamieni się w dziurę
-
dzisaj sprzatalem garaz zeby miec ogar na weekend i przy dokreceniu wszystkich srub do kol powstalo cos takiego
Uploaded with ImageShack.us
-
Ogarnij go wreszcie i zacznij jeździć
-
teraz jakos za 2 tyg kupuje lakier i zaczynam powoli malowac, czekam az w czarnym skonczy sie oc i silnik wyciagam
-
Ja się pytam gdzie ta gleba panie
A i chłopakom na spocie opowiadałem apropo śrub do przodu do zmiany pochylenia koła.
Drogie, ale prosto i przyjemnie pochylasz przód. -
wlasnie z ta strona mam problem bo ona jakos dziwni z 1 cm wyzej stoi doipiero jak docisne ta strone pare razy opada nizej
-
Ale to już chyba przerost formy nad treścią zwłaszcza, że cena nie mała lepiej już sobie camber plate'y kupić to przynajmniej można geometrię sobie ustawiać jak się chce nawet mając krzywe zwrotnice
-
Albo różowy
jeszcze, nie powiem kto od nas ma takie zderzaki : DLepiej zobacz ile oleju Ci Twój spalił
-
Ja się pytam gdzie
ta gleba panie
A i chłopakom na
spocie opowiadałem apropo śrub do przodu do zmiany pochylenia koła.
Drogie, ale prosto
i przyjemnie pochylasz przód.
śrubkyjak znajdzie sie wiecej osob na takiej sruby to mozna poszukac kogos zeby to zrobil wtedy napewno wyjdzie taniej
-
Znajdź dobre chambery, wszystkie stukajo pukajo
-
jak znajdzie sie
wiecej osob na takiej sruby to mozna poszukac kogos zeby to zrobil wtedy napewno
wyjdzie taniejNo w sumie pewnie każdy tokarz by dorobił za 10zł/szt
-
Watpię, śruby mają twardość 12.9, noże tylko mu stępią
-
mysle ze jak zmiejszymy troche twardosc to nic nie powinno sie stac
-
to są zbyt odpowiedzialne elementy zeby sobie mowić "chyba". rownie dobrze głowice moglbyś przykręcać śrubami klasy 5.6
...
-
Niby śruby są 2, ale ja i tak wsadziłem twarde jak gwint składałem co by nie było ale urwał, na tym nie ma co oszczędzać.