suzuki swift cabrio Project :)
-
Oczywiście, że pierwszy
-
Popieram
-
a ja pamietam chyba golfa combi z 2010 roku chyba, w fajnym brązowym odcieniu
-
kurde i tak to jest jeden za czerwonym drugi za brazowym i pozniej wychodzi nie wiadomo co juz sam nie wiem
-
zrob białą perłę i będzie super. ja uwazam ze biały swift wygląda najlepiej
-
kurde i tak to jest
jeden za czerwonym drugi za brazowym i pozniej wychodzi nie wiadomo co juz sam nie
wiemNo to jeśli ma Ci to pomóc to ja powiem: ŻADEN!
-
to musi byc czerwony, gdyz jest to odpowiedni kolor do cabrio, a brazowy lub inny tego typu bedzie wygladal na klasyka i mysle ze brazowy bedzie bardziej odpowiedni gdyz bedzie pasowal do tego starego wnetrza z mk2 zoltych halogenow itp
-
to musi byc
czerwony, gdyz jest to odpowiedni kolor do cabrioWcale nie! Moim zdaniem powinieneś pójść w żółty!
O taki:
Przy takim kolorze byłaby miazga!
-
nieee taki sam kolor mam wlasnie na takim samym aucie bedzie za duzo zoltego
-
Fakt! Też mam taki żółty na aventadorze i się gryzie ze zderzakami ze swifta...
-
-
mnie się podoba taki wiadomo, białe się szybciej brudzi... ale biale najlepiej wygląda
-
True, true...
-
A ja dalej idę w zaparte, że żółty...
-
http://www.elakiery.pl/prod/356,3103,5359,ht-bmw-146-alpinweiss-ii-lakier-samochodowy
a taki?Też ładnie, ale nie wiem czy to citroenowe bordo nie lepsze, na citroenach i pugach ten lakier wygląda bardzo fajnie, myślę, że na swifcie też by się fajnie prezentował
-
Jak i biały, jak i intensywny żółty będzie pasować.
Aczkolwiek na białym będzie lepiej rdzę widać, co zmotywuje Cię od razu do działania
A no i sam mam biały, rdza świeci aż miło -
Jak i biały, jak i
intensywny żółty będzie pasować.
Aczkolwiek na
białym będzie lepiej rdzę widać, co zmotywuje Cię od razu do działania
A no i sam mam
biały, rdza świeci aż miłoTeraz cieplej to sól robi robotę...
Widzę po swoim - drzwi kierowcy przy otwieraniu ocierają o spuchnięty (rozwarstwiony) błotnik przedni
A purchel przy wlewie paliwa niedługo zamieni się w dziurę
-
dzisaj sprzatalem garaz zeby miec ogar na weekend i przy dokreceniu wszystkich srub do kol powstalo cos takiego
Uploaded with ImageShack.us
-
Ogarnij go wreszcie i zacznij jeździć
-
teraz jakos za 2 tyg kupuje lakier i zaczynam powoli malowac, czekam az w czarnym skonczy sie oc i silnik wyciagam