suzuki swift cabrio Project :)
-
Dokładnie
a tak ogolnie
zastanawiam sie nad kiera z porsche ,oraz emblematy na alusy robia tak w german
style a mysle ze w swifcie tez moze ciekawie wygladac
http://allegro.pl/kierownica-porsche-924-944-garbus-karman-kafer-i2832421286.htmlJak chcesz dwuramienną kierę to mogę Ci sprzedać oryginalną Swiftowską...
-
z tego co widzę, dałeś ciała. nie przykręcisz wszystkich śrub amortyzatorów wg mnie
-
nom i naklejki wolfsburg editon do tego będzie kompleksowo
a co do rozpórki to ja bym narazie poskładał auto do kupy a potem dopasował,
nie wiem jaki motor ma tam być ale tak jak jest teraz to Ci dohc nie wejdzie pod ten pałąk. -
bedzie gti, najwyzej dorobie na nowo te podkowy jak znajde troche wiecej czasu zobacze jak w gti to lezy, a rozporka bedzie przez jakis czas w czarnuchu
Adamo blacha 5 mm
-
nom i naklejki
wolfsburg editon do tego będzie kompleksowoChyba Wartburg Edition!
-
ehhh panowie smiejecie sie ale oblukajcie niektore VW z czesciami porsche np alusy moim zdaniem ,zajescie to wyglada tak jak do swifta nie pasuja bbs'sy. różowy dla kobiet, a cola do wódki. Trzeba łamac stereotypy
japoniec na bbs'ach
-
japoniec na bbs'ach
http://img94.imageshack.us/img94/4913/civk.jpgDo mnie w ogóle nie przemawia German Style, ale jak do Ciebie tak to ok.
-
Do mnie w ogóle nie
przemawia German Style, ale jak do Ciebie tak to ok.to nie jest german style
-
gleba gleba style polecam a bbsy to już w tylu autach widziałem że chyba nic mnie nie zaskoczy, oldschoole advany, to jest to
-
nie przy takim dystansie panowie moga byc 2 otwory w rozporce czy normalnie 3?
-
jak 2 ... przeciez rozpórka jest trzymana śrubami amora. chcesz amora na 2 sruby skręcic ?
-
ehhh panowie
smiejecie sie ale oblukajcie niektore VW z czesciami porsche np alusy moim
zdaniem ,zajescie to wyglada tak jak do swifta nie pasuja bbs'sy.Akurat graty Porsche wkładane do VW to są smaczki jakich mało, i jedno i drugie Niemieckie więc jakieś wytłumaczenie to ma Jak dla mnie jak dobierzesz jakieś fajne te BBS'y to lajtowo siądą, w końcu nie liczy się marka koła tylko jego wzór
-
rozporki na tyl sa przykrecane na 2 sruby z tego co wiem chodzi mi o to czy musi byc przykrecone 3 nakretkami .sry pisze z fona
-
z tyłu na 2 dajesz
-
Panowie chce oddac fotele do tapicera zeby obic eko skora, cos takiego jak ma MKV i wola sobie 600 zl za 2 fotele myslicie, ze jest sens? bo jest jeszcze opcja,ze wezme fotele z mk2 ktore sa ladniejsze od mk3 i sa w miare dobrym stanie. Jaka jest wasza opinia?
-
Panowie chce oddac
fotele do tapicera zeby obic eko skora, cos takiego jak ma MKV i wola sobie 600 zl
za 2 fotele myslicie, ze jest sens? bo jest jeszcze opcja,ze wezme fotele z mk2
ktore sa ladniejsze od mk3 i sa w miare dobrym stanie. Jaka jest wasza opinia?myslalem o tym samym - super cena, tylko pewnie najgorsza jakosc skory, moj tapicer pokazywal mi swoje materialy i w zaleznosci od jakosci 300 - 800 za fotel, tyle jesli chodzi o cene, natomiast... Nie wiem jakie masz fotele, ja mam kubełkowe, ktore w skórze byłyby zajebiste wręcz,, oczywiscie z tyłu skaj, ale moje jak sie szarpie mocniej za oparcie to czuc luzy, warto sobie zdjac fotel, posiedziec na nim ze dwie godzinki, poczyscic, podokrecac, gdzie niegdzie podklade dać pod srube czy coś, żeby były w 100% stabilne. A no i jak obszywać to moim zdanie tylko kubełki od gti
proszę bardzo:
te fotele: http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/dp/1999753098_6204_1.jpg
w necie można poszukać różnych ciekawych stylizacji, pierwsza z brzegu:
http://s2.blomedia.pl/autokult.pl/images/2011/03/Suzuki-Swift-S-Concept-7.jpg
ładne, co? -
fotele od gti juz kupilem chyba na poczatku projektu wiec sobie czekaly zastanawiam sie nad kolorami
-
fotele od gti juz
kupilem chyba na poczatku projektu wiec sobie czekaly zastanawiam sie nad koloramitak, zeby do koloru nadwozia pasowały, to sprawdz te fotele, pod wzgledem mechanicznym wlasnie
-
panowie jest jeszcze jedna opcja dac cale fotele w czarna skore i srodek pikowany do tego biala nic , chyba ze czarne boczki a srodek czerwony pikowany tak to wyglada '
-
mysle, ze pikowanie doda troche smaczku i klasyku w sportowym aucie, ze sie tak wyraze