suzuki swift cabrio Project :)
-
Ciekaw jestem czy z tyłu starczy regulacji do ustawienia tak dużego negatywu
-
sie rozwieeerci
-
-
Pójdzie negatyw i powinno się schować w obrys błotnika
-
Dopóki panowie z
niebieskich aut nie powiedzą HALT!Jak się opona schowa w obrys to halt nie będzie
Zresztą to będzie Swift cabrio zabaweczka, więc jak będzie ładnie zrobiony i będzie cieszył oko, to mu darują
-
a tam bankowo bedzie cos wystawac nie ma bata
-
a tam bankowo bedzie cos wystawac nie ma bata
I byle deszcz to całe auto brudne
-
I byle deszcz to
całe auto brudnecos za cos
-
I byle deszcz to
całe auto brudneAle Wy sztywni jesteście...
W kółko tylko: "A ile więcej spali paliwa?", "A zaraz się ubrudzi", "Lubię jak jest tak jak w serii"...
Młode chłopaki, a marudzą jak jakieś zgredki
Trochę fantazji (oczywiście z zachowaniem choćby minimum zdrowego rozsądku )
Ja w każdym razie trzymam kciuki za ten projekt
-
trzymam kciuki za ten projekt
Ja też jestem ciekaw efektu końcowego.
Co do dystansów. Zachowałeś ori rozstaw śrub? Ciekawe jak się będzie prowadził w zakrętach?
-
I byle deszcz to
całe auto brudneNa to nie ma reguły. U siebie mam teraz założone ori stalówki, do tego zrobione chlapacze (przód i tył) a i tak przy obecnej pogodzie auto mam ubrudzone po same szyby. A myłem je tydzień temu.
-
Na to nie ma
reguły. U siebie mam teraz założone ori stalówki, do tego zrobione chlapacze (przód
i tył) a i tak przy obecnej pogodzie auto mam ubrudzone po same szyby. A myłem
je tydzień temu.Dochodzi jeszcze kwestia ilości mijanych po drodze TIR'ów lub innego dużego sprzętu(np. SUV'y).
-
dokladnie ori rozstaw przechodzila mi mysl po glowe czy nie zrobic rozstaw pod kultowe bb's ale to juz nie teraz moze next time
-
-
Podaj wymiary felgi i opony
-
Chłoopie, to ledwo co wystaaje negatyw i ogień chować w nadkola
-
W kółko tylko: "A
ile więcej spali paliwa?", "A zaraz się ubrudzi", "Lubię jak jest tak jak w
serii"...
Wychodzę dokładnie z tego samego założenia, stąd na wiosnę już czekają 7x15 -
Chłoopie, to ledwo
co wystaaje negatyw i ogień chować w nadkolawłasnie wystaje i to bardzo duzo nie mozna zrobic dobrego zdjecia , od błotnika na srodku wystaje 20mm a z tyłu gdzie nachodzi zderzak to az 80mm !!!! kolega jak zobaczyl to pierwsze słowo ja p#erdole jest dobrze nawet powiedzial ze przesadzilem ,, opona 195/45 felga et50 6,5 cala, postaram sie zrobic lepsze zdjecia moze ukaze sie ten efekt