suzuki swift cabrio Project :)
-
No to licząc, że złapią Cię przynajmniej raz w tygodniu to musisz liczyć co najmniej 320 zł na sam alkohol każdego miesiąca!
-
kurcze to bimber zaczne robic
-
cos podobnego jak tu
Uploaded with
ImageShack.usJa u siebie mam tak szeroko jak na tej fotce
Albo coś około -
zajebiście to
wyglądado mnie to też przemawia
-
dzisaj nie bylo konkretnej roboty drobne przymiarki oraz mocowanie nakladki na progi do blotnika
-
Na zdjeciach czerwonego 5d widać oprócz wystającej felgi że ma spory naciąg, jakiej szerokości masz swoje felgi ? Bo coś mi się wydaje że dopiero od szerokosci 7,5 cala można coś konkretnie naciągnać.
-
mam 6x15 bym robil bez naciagu szkoda mi tych opon
-
Widzę, że w GTI-ku nadal jest SUPER RURA...
-
nie mam czasu zdjac
-
polerowanie aluskow ciag dalszy alusy maja taki sam efekt tylko trudno uchwycic to w foto
Uploaded with ImageShack.us
-
Dobra, dobra przyznaj się, że chciałeś się stówą pochwalić
-
polerowanie aluskow
ciag dalszy alusy maja taki sam efekt tylko trudno uchwycic to w fotoCzym polerujesz? Możesz pokazać całą felgę?
-
Dobra, dobra
przyznaj się, że chciałeś się stówą pochwalić :dokladnie tak pasta auto sol do metalu nie do amelinium do metalu wiecej sciera
oraz filc na wiertare i takie tam cuda na kijuogarne foto na dniach calej felgi
-
Ja bym jeszcze zglebił dziada
A i powiedz, jak umocowałeś progi z GTi? Mam takie a ciągle zabrać się nie mogę za nie
-
jezeli chodzi ci nakladki na blotniki z tylu to wywiercilem otwory i wsadzilem na wcisk kolki a nakladki na progi to wycialem z arkusza blachy listwe cos tego typu co jest w gti w niej takze wywiercilem otwory i zalewalem spawem do tego masa do laczenia blach zeby duzo nie spawac w progi i si prog nalozony
-
A tą listwę z blachy mocowaną do progu ogarnałem że np: castoramy można wziąć, listwa do mocowania bezpieczników i ją dokleić, aby nie spawać za dużo.
-
reszta zapodkladowana oczywiscie niektore elementy pojda jeszcze raz w podklad zeby dobrze wyprowadzic ,a tak to zamawiam dystanse juz znalazlem typka ktory mi to zrobi na tyl bedzie 30-35mm a przod 25-30mm jeszcze dokladnie nie wiem nastepnie kupuje sprezynki -40 i niestety bede je cial dla mnie lepsze to niz robienie gwintu ktory zawsze moze sie zj*bac oczywiscie amorki do tokarza zeby je skrocic o jakies 30 mm albo oddam do jakiejs firmy zeby odrazu wlali do nich gestszy olej
Uploaded with ImageShack.us
-
dodam tylko ze jedynym minusem dystansow jest to iz beda one ze stali a nie aluminium a dobrze wiemy ze aluminium jest lezejsze 3 razy od stali wiec jeden dystansik bedzie wazyl cos kolo 3 kg a plus to tylko tyle ze nie bedzie sie to utleniac
-
Gdyby stal się nie utleniała to nie musiałbyś cerować blach w aucie Rdzewienie = Utlenianie
BTW 3kg jeden dystans? Nie za dużo -
dobrze wiedziec