suzuki swift cabrio Project :)
-
Hmm ciężko powiedzieć... Chyba że byś wymienił tylko tą część która jest widoczna bo to co pod nakładkami na progi to może wyglądać jakkolwiek byleby solidnie... Chociaż i tak pewnie to zdąży pordzewieć zanim ze szpachla coś by się stało, to będzie jeszcze okazja, zresztą w american hot rod cale samochody szpachlują i jest git No chyba że żeś nawalił centymetr szpachli ale po zdjęciach widać że raczej nie
-
Jak za progi spokojnie auto podnosisz, to nie ma co poprawiać.
-
normalnie to wyglada jest zrobione estetycznie tylko ta sama mysl nie daje mi spokoju w sumie jak prog wycinalem to nie byl przerdzewialy moze troszke albo to prawie nic , zjedzony byl wewnetrzny , a glownie mi chodzi o te miejsce gdzie dorabialem kawalek blachy gdzie sie laczy z blotnikiem
-
To ja bym się nie przejmowal tym
-
normalnie to
wyglada jest zrobione estetycznie tylko ta sama mysl nie daje mi spokoju w sumie jak
prog wycinalem to nie byl przerdzewialy moze troszke albo to prawie nic , zjedzony
byl wewnetrzny , a glownie mi chodzi o te miejsce gdzie dorabialem kawalek blachy
gdzie sie laczy z blotnikiemNie stresuj się, maluj spokojnie dalej. Niecierpliwie czekam na foty z dalszej części prac
Przynajmniej masz zajęcie i nawet zima się przedłuża, żebyś sobie spokojnie auto dokończył
-
i reszta w podkladzie jednak zdecydowane bede kupowac nowe progi
Uploaded with ImageShack.us
skonfiskowana i wyprana tapicerka z gti
a pokoj zamienij sie w garaz
-
a pokoj zamienij sie w garaz
E tam ja tak mam prawie zawsze, lubię ten styl
-
panowie co myslicie o takiej dokladce?? to jest gorna dokladka ktora ma sciete ramiona od grilla
http://x.garnek.pl/ga1242/7275c9ec6f0f9a24831207a3/24831207.jpg
-
Mogłoby być ciekawie, tylko trzeba dopasować.
Będę zmieniał zderzak i dokładka mi jedna na zapas zostanie to może pokombinuję
Masz namiary na tego gościa co miał nakładki progowe do sedana?
-
taa na tablicy jest przesle ci pozniej priv
-
taa na tablicy jest
przesle ci pozniej privPodziękował
Edit. Już sam znalazłem
-
nie ma za boli trzeba zapidalac albo naucze sie robic raz a porzadnie alboe bede poprawiac po 2 razy
-
Te same kupiłem z tego co widzę, zdaj relację jak się je spawa
-
No to będziesz robił 3 razy, ja bym takiemu zamiennikowi nie zaufał, blacha gorsza niż oryginalna, dziadostwo... tak jak jest był dobrze
-
co myslicie o czyms takim ?? jest przykrecona do zderzaka, myslicie ze przesadzone?
-
Przymierz do auta i zrób zdjęcie
-
Na zimę jak znalazł! Już wiem po kogo będę dzwonił jak zasypie mi ulicę na osiedlu...
-
Przymierz do auta i
zrób zdjęciemhmm tak na szybkiego
-
-
Ja bym ją wyżej dał... pod otwory na halogeny bezpośrednio