suzuki swift cabrio Project :)
-
cos podobnego jak
tu
Uploaded with
ImageShack.uszajebiście to wygląda
-
i wlasnie sie teraz zastanawiam czy zrobilem blad czy dobrze ze kupilem 15 poniewaz na sprezynach -40 duzo kola sie nie schowa a gdyby byly 16 to troszke wiecej tylko wtedy lipa z dynamika
-
zajebiście to
wyglądaAle w Polsce w ogóle się nie sprawdzi, bo koła nie mogą wystawać poza obrys auta...
-
tak jak pisalem wczesniej dowod za zolte halogeny tez mi moga zabrac to auto do pokazu i na niedziele
-
No to Ci się nazbiera od razu kilka rzeczy za które mogą zabrać dowód rejestracyjny...
-
dokladnie trzeba zaczac zbierac na mandaty
-
dokladnie trzeba
zaczac zbierac na mandatyMandaty to jedno, pamiętaj, że jak Ci dowód zabiorą to będziesz musiał go doprowadzić do takiego stanu, żeby Ci go oddali
-
Mandaty to jedno,
pamiętaj, że jak Ci dowód zabiorą to będziesz musiał go doprowadzić do takiego
stanu, żeby Ci go oddaliDoprowadzi -> oddadzą -> znowu zmieni -> znowu zabiorą i tak w koło Macieju...
-
bede woził w bagażniku komplet kluczy żeby odkręcić dystanse i flaszke jack danielsa dla pana niebieskiego
-
No to licząc, że złapią Cię przynajmniej raz w tygodniu to musisz liczyć co najmniej 320 zł na sam alkohol każdego miesiąca!
-
kurcze to bimber zaczne robic
-
cos podobnego jak tu
Uploaded with
ImageShack.usJa u siebie mam tak szeroko jak na tej fotce
Albo coś około -
zajebiście to
wyglądado mnie to też przemawia
-
dzisaj nie bylo konkretnej roboty drobne przymiarki oraz mocowanie nakladki na progi do blotnika
-
Na zdjeciach czerwonego 5d widać oprócz wystającej felgi że ma spory naciąg, jakiej szerokości masz swoje felgi ? Bo coś mi się wydaje że dopiero od szerokosci 7,5 cala można coś konkretnie naciągnać.
-
mam 6x15 bym robil bez naciagu szkoda mi tych opon
-
Widzę, że w GTI-ku nadal jest SUPER RURA...
-
nie mam czasu zdjac
-
polerowanie aluskow ciag dalszy alusy maja taki sam efekt tylko trudno uchwycic to w foto
Uploaded with ImageShack.us
-
Dobra, dobra przyznaj się, że chciałeś się stówą pochwalić