[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Wierze Ci na słowo, ale nie zaszkodzi jak wrzucisz jakieś fotki
-
Wierze Ci na słowo,
ale nie zaszkodzi jak wrzucisz jakieś fotkijutro, choć na zdjęciu nic nie będzie widać niestety, bo bez lampy błyskowej nic nie widać, a z lampą nie będzie widać co świeci ; d
-
Statyw + dłuższy czas naświetlenia
-
Statyw + dłuższy
czas naświetleniaW telefonach też działa? :>
-
Chyba nie bardzo
-
jutro, choć na
zdjęciu nic nie będzie widać niestety, bo bez lampy błyskowej nic nie widać, a z
lampą nie będzie widać co świeci ; dNo to nie ma wyjścia! Musisz przyjechać i się pochwalić. Myślę, że trzeba rąbnąć spota w tą sobotę u likaona na dzielni około godziny 10.
-
https://www.youtube.com/watch?v=7vHF_hj0mW8&feature=youtube_gdata_player
Cos nagrlem ale bardzo pogladowo zrobione i wstawione z kom -
https://www.youtube.com/watch?v=7vHF_hj0mW8&feature=youtube_gdata_player
Cos nagrlem ale
bardzo pogladowo zrobione i wstawione z komTylko nie idzie bez logowania...
-
Ustawiłes jako prywatny, ustaw dostępny dla każdego, kto dysponuje linkiem
-
Ustawiłes jako
prywatny, ustaw dostępny dla każdego, kto dysponuje linkiemjuz
-
Ciemność widzę, widzę ciemność
-
Ciemność widzę,
widzę ciemnośćEhe!
-
Ehe!
Spot albo dobra lustrzanka, inaczej sie nie pochwałę : ) żarówki jeśli chodzi o jasność wydaje mi sie że w sam raz, w razie czego mam do wyboru 10000 kolorów i jasności światła : )
Na filmie promień światła sięga do 1/3 wycieraczki, w rzeczywistosci cala powierzchnia do fotela jest podswietlona
edit
eee i basiory słychać : D -
edit
eee i basiory
słychać : DTak te basiory słychać jak widać podświetlenie
-
edit
eee i basiory
słychać : DA ja tam nic nie słyszałem, bo w lapie mam ustawioną głośność na 4%...
-
A ja tam nic nie
słyszałem, bo w lapie mam ustawioną głośność na 4%...Te lampki trzeba na żywo obczaić tak samo jak osłuchać basiory - tego nie da się nagrać ani pstryknąć foty
-
Te lampki trzeba na
żywo obczaić tak samo jak osłuchać basiory - tego nie da się nagrać ani pstryknąć
fotyNiedaleko WA od WWL
Nikt z klientów nie pochwalił moich ledów, tylko kubełki i głośniki mi obgadują : (
Basów nie ma za specjalnych, co mogą dawać dwa głośniki po 300W bez wzmacniacza ; d -
Niedaleko WA od WWL
A no niedaleko
Nikt z klientów nie
pochwalił moich ledów, tylko kubełki i głośniki mi obgadują : (Może nie chcą Cię ranić
-
Może nie chcą Cię
ranićLudzie są w miarę szczerzy, jak chwalą to chwalą a jak narzekają, że zła droga, to mówią wprost
-
Basów nie ma za
specjalnych, co mogą dawać dwa głośniki po 300W bez wzmacniacza ; dTyś widział 300W...