[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Olej te śmieszne wojskrafty, moc niczym końcówki z radia...
-
Olej te śmieszne
wojskrafty, moc niczym końcówki z radia...no to co! nic nie poprawi?
-
no to co! nic nie
poprawi?Poprawi....
prześwit w portfelu
-
Poprawi....
prześwit w portfeluto w takim razie, dzieki - jak bede mial wiecej kasy to wroce do tematu
-
No najlepiej. Na same kable możesz praktycznie szykować stówkę. A gdzie wzmacniacz
-
Co do dziennych to miałem najpierw w miejscu gdzie w mk3 są kierunkowskazy, ale kiepsko to wyglądało i ostatecznie wylądowały pod rejestracją. Nie ma między nimi 60 cm, ale na razie jeżdżę...
Planuję zresztą jakieś okrągłe, bo moim zdaniem są lepiej widoczne niż te tanie podłużne
A co Twojego przypadku to dałbym okrągłe w miejscu halogenów - ale bez wyrzucania zaślepek, tylko po małym ich dopasowaniu, ewentualnie zamiast zaślepek dałbym jakieś maskownice home made z wycięciem na okrągłe ledy
Druga wersja ale znacznie droższa to ledy Philipsa 3 lub 4 diodowe - są wąziutkie i świecą super mocno Wada jedyna to ich cena Tu masz najtańszą ofertę na Allegro.pl klik
Drogie, ale to pięknie, mocno świeci i wtedy takie światła mają sens
A moje to się przy nich dosłownie ledwo świecą i niektórzy w słoneczny dzień mi mrugają długimi, że jadę bez świateł
-
Nudziło mi się, to sobie pomalowałem
-
Migacze z boku byś na Cleary zmienił
-
Migacze z boku byś
na Cleary zmieniłw sensie na takie bialutkie?
Poczekam aż plastek mi felgi przywiezie -
Tak, przynajmniej będą do przodu pasować.
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i2598081278.html -
Tak, przynajmniej
będą do przodu pasować.
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i2598081278.htmlz pwnoscia tak zrobie, jak tylko naprawie radio
Dzieki za przypomnienie -
-
Patent na trzeszczący element:
Brązowe na samej górze - pomagają, żeby nie skrzypiało gdy wysunięte na max
Brązowe i czarne lekko niżej - niekonieczne, pomagają, gdy wysunięta jest część
Najdłuższy pasek - nie trzeszczy, kiedy zasunięte
też coś tam daje
Efekt końcowy - zero hałasu -
-
Weź się za robotę, bo widzę, że Ci się nudzi ;P
-
Weź się za robotę,
bo widzę, że Ci się nudzi ;Pno widać że odbija
-
no widać że odbija
No i się czepiają : P
3dni/tyd pracy mi wystarczy
-
Weź biały z zielonymi felgami
A tak jak przedmówcy, we puupie się przewraca widzę
-
Weź biały z
zielonymi felgami
A tak jak
przedmówcy, we puupie się przewraca widzę
Proszę : D
-
I tak oto powstał likaonowóz...
rav52v a tak na serio to przestań wrzucać takie ilości zdjęć do Swojego wątku, bo tak mi zmula przeglądarkę, że 15 minut potem musi się rozkręcać... No i w końcu przestanę do niego zaglądać.