[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Kiepskie światło, a światło z tej lotki leci takie, że w lusterku wstecznym 150m dalej się odbija od znaków -
Lotka IMO trochę za duża. A kierownica bardzo fajna, choć osobiście wolę poduchę. Jak ją mam...
-
Lotka IMO trochę za
duża. A kierownica bardzo fajna, choć osobiście wolę poduchę. Jak ją mam...lotka za duża trochę, ale pod moją klapę 5d pasującej nie znajdę ; (
-
ładnie pomalowane wszystko
wg mnie pasuje , jest oryginalnie no i światło stop konkretne na diodach LED
-
ładnie pomalowane
wszystko
wg mnie pasuje ,
jest oryginalnie no i światło stop konkretne na diodach LEDśruby w tej lotce podobnież tak pordzewiały, że się odkrecic nie da, ale nie ma potrzeby
-
Tylko ten widok przy kierownicy
-
Tylko ten widok
przy kierownicyno musze sobie kupić ten plastik, ale wczesniej chce sprawdzić, czy może ten z mk3 i niżej by pasował, bo ten od mk4 mi sie nie podoba...
http://moto.allegro.pl/subaru-justy-swift-96-03-obudowa-plastik-oslona-i2561686879.html -
Daj foty tego tyłu robione za dnia to obczaimy
Kierownica w kształcie fajna i markowa, ale jak na sportową to jest po prostu za duża
No i ta skórka na niej to już końcówka
Koniecznie ten plastik kolumny kup, bo teraz to wcale nie wygląda
-
Ta lotka to ze Swiftów czy adoptowana z jakiegoś innego auta? Pierwszy raz taką widzę...
-
Ta lotka to ze
Swiftów czy adoptowana z jakiegoś innego auta? Pierwszy raz taką widzę...made in austria for suzuki swift ; d
ale jej tam nie widać, zaraz zrobie na szybko pare zdjęć, teraz główkuje jak odkręcic zardzewialy sruby od podswietlenia tablicy rej.... bo mi dali jedna bialą drugą zwykłą, a chce dwie białe
-
takie lotki tylko od plastka
zostało mi jeszcze 7 sztuk od GTi wiec gdyby ktoś chciał
-
made in austria for
suzuki swift ; dMoja też!
-
zostało mi jeszcze
7 sztuk od GTi wiec gdyby ktoś chciałOd GTI są najbrzydsze (bez urazy)!
-
-
Mamie sie podoba, to najważniejsze -
Od GTI są
najbrzydsze (bez urazy)!Co Ty gadasz To,że nie widać jej jak jakiegoś du...nego skrzydła z boeinga to nie znaczy,że są najbrzydsze Małe jest piękne
-
takie lotki tylko
od plastka
zostało mi jeszcze
7 sztuk od GTi wiec gdyby ktoś chciałMasz może żółtą?
-
zóltej brak ale jest czarny metalik i pasuje do wszystkiego.
ewentualnie można przemalować sprayem na czarny matowy jak zrobił zubrowaty i zdaje egzamin w 100%
-
Cena? Może być PW . Możliwe też że jeszcze w tym roku po fotele bym się zgłosił (jak jakieś się ostały ofc )
-
made in austria for
suzuki swift ; d
ale jej tam nie
widać, zaraz zrobie na szybko pare zdjęć, teraz główkuje jak odkręcic zardzewialy
sruby od podswietlenia tablicy rej.... bo mi dali jedna bialą drugą zwykłą, a chce
dwie białeChodzi Ci o zmianę całych lampek od podświetlania czy samych żarówek?