[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Głośników w półce
nie mam, więc ten problem odpada . Przód + sub w bagażniku.przodu wcale nie używam, bo mi trzeszczą, no i trzeszczy jeszcze ten stojak na 2 x puszka, kiedy jest wysunięty, też jutro popatrze
-
na tylne oparcia powinna być wykładzinka. Jak bede w poblizu Ciebie to dostaniesz taka
-
na tylne oparcia
powinna być wykładzinka. Jak bede w poblizu Ciebie to dostaniesz takachętnie, no ja miałem taką, ale się śpieszyliśmy
-
chętnie, no ja
miałem taką, ale się śpieszyliśmyPomaluj tył kanapy na czarny mat i po ptakach
-
Cały tył, wszystkie plastiki zdemontowałem, przeczyściłem, później poskręcałem, naciągając odpowiednio na otwory, żeby wszystko idealnie spasować, teraz dokręciłem półeczki (Wy też macie te dwa elementy, na których leży półka przykręcone na - po 3 długie, porządne śruby z dokrętkami? Bo wyglądają jakby dorabiane), tam gdzie półka styka się z plastikiem podkleiłem w miarę estetycznie kawałki czarnego miękkiego materiału i powiem szczerze, że już tak nie hałasuje, ewentualnie na większych dziurach półka podskakuje, ale ten dźwięk też jest nieco złagodzony.
Ponadto z przodu pozdejmowałem plastiki i naciągnąłem wykładzinę, żeby schowała się cała za plastikami - przyszywając ją do tych tam specjalnie do tego służących, co fabrycznie były przyklejone, ale jak widać kiepsko. Fotele powyciągałem, poprałem.Bardzo fajnie się jeździ z samym przednim fotelem i czystą blachą z tyłu, można poczuć kopa, każde 10-20kg da się zauważyć
Nie mam jedynie pomysłu na ten wysuwany trzymak do napojów, puszek itp Ciągle trzeszczy, obija się tam o wszystko jak jest wysunięty, cały drży, może ktoś zna rozwiązanie?
edit:
dodatkowo coś jakby przyjemniej w środku, po tym jak wyczyściłem szmatką wszystkie zakamarki pod plastikami, pod wykładziną itp -
edit:
dodatkowo coś jakby
przyjemniej w środku, po tym jak wyczyściłem szmatką wszystkie zakamarki pod
plastikami, pod wykładziną itpEfekt placebo i poświęconego czasu... Nic tak dobrze nie działa!
-
Efekt placebo i
poświęconego czasu... Nic tak dobrze nie działa!Masz rację, a półeczka po tym zabiegu już wcale nie hałasuje, prześle zdjęcia jak zrobie
-
Masz rację, a
półeczka po tym zabiegu już wcale nie hałasuje, prześle zdjęcia jak zrobieO, są
-
Nie mam jedynie
pomysłu na ten wysuwany trzymak do napojów, puszek itp Ciągle trzeszczy, obija się
tam o wszystko jak jest wysunięty, cały drży, może ktoś zna rozwiązanie?Wywal to w diabły - po problemie.
Ja to wywaliłem, bo CB tam siedzi, dodatkowo wyrzuciłem też popielniczkę - tam jest teraz termometr
-
Wywal to w diabły -
po problemie.
Ja to wywaliłem, bo
CB tam siedzi, dodatkowo wyrzuciłem też popielniczkę - tam jest teraz termometrkiedy to jest bardzo praktyczne, czesto pije z puszki : P
-
kiedy to jest
bardzo praktyczne, czesto pije z puszki : PPotwierdzam! Też bym nie wyrzucił...
-
Jak zawsze wrzucam fotki z nowości ode mnie
Dotarła paczka ze spinkami zamawianymi wcześniej (bardzo mocno trzymają, ale cięzko wchodzą, jakby za ciasne) no i drugie ważniejsze:
Powiedzcie mi jaki jest mechanizm z kierunkami, jak to powinno współgrać z plastikiem od odbijania kierunków?
-
wow ile dales za kiere i gdzie dostales ?:D
-
wow ile dales za
kiere i gdzie dostales ?:D110+ 20 za przesyłke z allegro
Podpiąłem już klakson, a wlasciwie to jeszcze musze poprawić, a odbijanie bede musial zrobic bo po ciemku nic nie widać, zastanawia mnie po co ten pokrowiec, czy tylko do wyglądu, czy przed czymś chroni?
-
110+ 20 za
przesyłke z allegro
Podpiąłem już
klakson, a wlasciwie to jeszcze musze poprawić, a odbijanie bede musial zrobic bo po
ciemku nic nie widać, zastanawia mnie po co ten pokrowiec, czy tylko do wyglądu, czy
przed czymś chroni?Jeśli dla wyglądu to tylko szpeci całą kiere
-
110+ 20 za
przesyłke z allegro
Podpiąłem już
klakson, a wlasciwie to jeszcze musze poprawić, a odbijanie bede musial zrobic bo po
ciemku nic nie widać, zastanawia mnie po co ten pokrowiec, czy tylko do wyglądu, czy
przed czymś chroni?Jak Cię będą haltować chłopcy z drogówki, to zakładasz to na kierę i nie zauważą, że sportowa
No i jakbyś się bał, że goła kierownica walnie Cię w zęby przy dzwonie
-
Kiepskie światło, a światło z tej lotki leci takie, że w lusterku wstecznym 150m dalej się odbija od znaków -
Lotka IMO trochę za duża. A kierownica bardzo fajna, choć osobiście wolę poduchę. Jak ją mam...
-
Lotka IMO trochę za
duża. A kierownica bardzo fajna, choć osobiście wolę poduchę. Jak ją mam...lotka za duża trochę, ale pod moją klapę 5d pasującej nie znajdę ; (
-
ładnie pomalowane wszystko
wg mnie pasuje , jest oryginalnie no i światło stop konkretne na diodach LED