[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
To jest wykończenie
progów od środka (po otwarciu drzwi)...
Jeśli myślałeś, że
to komplet nakładek progowych z zewnątrz, czyli ospojlerowanie to niestety nie tonie pytam sie co to jest, bo wiem, tylko czy bedzie pasowac ; d
-
nie pytam sie co to
jest, bo wiem, tylko czy bedzie pasowac ; dbędzie, te plastiki się nie zmieniły w mk4
-
będzie, te plastiki
się nie zmieniły w mk4tak, tylko to jest ta wersja z napędem na 4, mam polamany jeden, przy kanapie, wiec musialbym zmienic wszystkie, tylko 20zl za sztuke troche drogo...
-
to ja ostatnio wywaliłem wszystkie te plastiki z mojego sedana do śmieci bo mi zawalały tylko, heh
-
to ja ostatnio
wywaliłem wszystkie te plastiki z mojego sedana do śmieci bo mi zawalały tylko, hehZa wcześnie, za wcześnie... Parę piw byś miał
-
Powiedzcie mi,
wstawienie wspomagania to droga sprawa?
Już pomijając
wartość samego sprzętu bo widzialem w granicach 250-400zlchyba osprzętu Dodatkowo wspomaganie ? Co Ty tam masz 500KM i szperę czy co ?
-
chyba osprzętu
Dodatkowo wspomaganie ? Co Ty tam masz 500KM i szperę czy co ?nie, ale mieszkam w warszawie i na większości ulic wyrywa mi kierownicę z ręki, z powodu występujących w wielu miejscach kolein i to wcale nie jest normalne, poza tym mam szerokie koła, sporo by to dało
-
nie, ale mieszkam w
warszawie i na większości ulic wyrywa mi kierownicę z ręki, z powodu występujących w
wielu miejscach kolein i to wcale nie jest normalne, poza tym mam szerokie koła,
sporo by to dałono to ja powiem tak, też mam szeroko, do tego niżej i jakoś nigdy nie wyrwało mi kiery nawet z jednej ręki, z tego morał płynie taki, że trzeba wpierniczać schaboszczaki
-
no to ja powiem
tak, też mam szeroko, do tego niżej i jakoś nigdy nie wyrwało mi kiery nawet z
jednej ręki, z tego morał płynie taki, że trzeba wpierniczać schaboszczakinie no, wiadomo że mam kontrole, ale chodzi o sam fakt, że wszystko czuje, az za bardzo kazdy kto ma przyjemnosc prowadzić moje autko jest tym zniesmaczony i mowi ze to nie jest normalne i powinienem coś z tym zrobić, no to wspomaganie byłoby tym czymś
-
a nie jakies male kanapeczki
-
nie no, wiadomo że
mam kontrole, ale chodzi o sam fakt, że wszystko czuje, az za bardzo kazdy kto ma
przyjemnosc prowadzić moje autko jest tym zniesmaczony i mowi ze to nie jest
normalne i powinienem coś z tym zrobić, no to wspomaganie byłoby tym czymśTwoje autko czy po prostu swifta?
-
Twoje autko czy po
prostu swifta?moje autko w sensie ten brak wspomagania przy szerokich oponach i niewielkiej kierownicy
-
moje autko w sensie
ten brak wspomagania przy szerokich oponach i niewielkiej kierownicyjęczysz jak baba
-
jęczysz jak baba
z takim podejściem to najlepszy będzie dla Ciebie traktor
każdy wymaga odrobiny komfortu -
z takim podejściem
to najlepszy będzie dla Ciebie traktorwolę czołg
każdy wymaga
odrobiny komfortuto nie Mercedes
-
wyciągnąłem klapkę i kieszonkę schowka, a tam kilkunasto-pinowy wtyk do niczego nie podłączony, bardziej po prawej stronie, w okolicach głośnika pod deską, ktoś wie co to może być?
Próbowałem naprawić ograniczniki rozchylania schowka za pomocą super glue i troche plastiku, ale za trudny dostęp także po prostu wyrwałem te 2 bolce, a klapke trzymają dwie mocne spinki przy łączeniu, olałem temat
-
wyciągnąłem klapkę
i kieszonkę schowka, a tam kilkunasto-pinowy wtyk do niczego nie podłączony,
bardziej po prawej stronie, w okolicach głośnika pod deską, ktoś wie co to może być?pewnie instalacja pod klimatyzację
-
Jestem w trakcie rozbierania, czyszczenia, konserwacji i składania auta, to też kupiłem 15 sztuk szpilek i zdecydowanie mogę je polecić
A oto tył kanapy, już po przetarciu papierem ściernym i wymyciu, chyba nie dam rady zedrzeć tego do końca, nie wiem czym to zasłonić
Myśle też nad tym, żeby półeczka nie trzeszczała, ale to nie wydaje się być proste... Poki co przykleiłem odpowiednie paski z jakiegoś materiału, wcześniej pianke, ale okazała się za mało wytrzymała i szybko się wyniszczyła, chodź działało
Dodatkowo niedługo dotrze do mnie nowa kierownica (stara ns sprzedaż za pare zlotych jakby ktos chcial), a zderzak z lotką już są pod opieką lakiernika
-
Ja jak przyciemnię szyby to chyba najzwyczajniej w świecie tą półkę wywalę... Nic mnie chyba tak nie drażni jak jadę z pasażerem, przyciszoną muzą i ją słyszę
-
Ja jak przyciemnię
szyby to chyba najzwyczajniej w świecie tą półkę wywalę... Nic mnie chyba tak nie
drażni jak jadę z pasażerem, przyciszoną muzą i ją słyszęno, tylko dobrze jak coś gra z tyłu