[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Zmierzę ją dokładnie i podeślę.
-
Zmierzę ją
dokładnie i podeślę.photo wystarczy
ja nie mam wspomagania wiec wole wieksza kierownice której nie bedzie mi tak wyrywać z reki -
A zdjęcie byś
pokazał...zdjęcie będzie niebawem, dopiero z Mazur wróciłem
-
Dużo zabawy jest z
boczkami z R19?Drogawe teraz na allegro... Ostatnio za sztukę wołali 50 zł + przesyłka...
-
photo wystarczy
ja nie mam
wspomagania wiec wole wieksza kierownice której nie bedzie mi tak wyrywać z rekiTo trzymaj fajerkę porządnie, a nie jednym palcem jednej ręki
Ja na swojej "nowej" kierownicy zrobiłem już prawie 1500 km i jakoś żyję, a też nie mam wspomagania, a kierownica ma 33 cm średnicy
-
Powiedzcie mi, wstawienie wspomagania to droga sprawa?
Już pomijając wartość samego sprzętu bo widzialem w granicach 250-400zldruga sprawa, czy to mi będzie pasować? ; >
http://moto.allegro.pl/subaru-justy-swift-96-03-progi-plastik-oslona-i2561687414.html
-
Drogawe teraz na
allegro... Ostatnio za sztukę wołali 50 zł + przesyłka...Szukajcie na forum R19, ja kupiłem za 3 dyszki, ale kiedy to byyyyłoooooo
-
druga sprawa, czy
to mi będzie pasować? ;
http://moto.allegro.pl/subaru-justy-swift-96-03-progi-plastik-oslona-i2561687414.htmlTo jest wykończenie progów od środka (po otwarciu drzwi)...
Jeśli myślałeś, że to komplet nakładek progowych z zewnątrz, czyli ospojlerowanie to niestety nie to
-
To jest wykończenie
progów od środka (po otwarciu drzwi)...
Jeśli myślałeś, że
to komplet nakładek progowych z zewnątrz, czyli ospojlerowanie to niestety nie tonie pytam sie co to jest, bo wiem, tylko czy bedzie pasowac ; d
-
nie pytam sie co to
jest, bo wiem, tylko czy bedzie pasowac ; dbędzie, te plastiki się nie zmieniły w mk4
-
będzie, te plastiki
się nie zmieniły w mk4tak, tylko to jest ta wersja z napędem na 4, mam polamany jeden, przy kanapie, wiec musialbym zmienic wszystkie, tylko 20zl za sztuke troche drogo...
-
to ja ostatnio wywaliłem wszystkie te plastiki z mojego sedana do śmieci bo mi zawalały tylko, heh
-
to ja ostatnio
wywaliłem wszystkie te plastiki z mojego sedana do śmieci bo mi zawalały tylko, hehZa wcześnie, za wcześnie... Parę piw byś miał
-
Powiedzcie mi,
wstawienie wspomagania to droga sprawa?
Już pomijając
wartość samego sprzętu bo widzialem w granicach 250-400zlchyba osprzętu Dodatkowo wspomaganie ? Co Ty tam masz 500KM i szperę czy co ?
-
chyba osprzętu
Dodatkowo wspomaganie ? Co Ty tam masz 500KM i szperę czy co ?nie, ale mieszkam w warszawie i na większości ulic wyrywa mi kierownicę z ręki, z powodu występujących w wielu miejscach kolein i to wcale nie jest normalne, poza tym mam szerokie koła, sporo by to dało
-
nie, ale mieszkam w
warszawie i na większości ulic wyrywa mi kierownicę z ręki, z powodu występujących w
wielu miejscach kolein i to wcale nie jest normalne, poza tym mam szerokie koła,
sporo by to dałono to ja powiem tak, też mam szeroko, do tego niżej i jakoś nigdy nie wyrwało mi kiery nawet z jednej ręki, z tego morał płynie taki, że trzeba wpierniczać schaboszczaki
-
no to ja powiem
tak, też mam szeroko, do tego niżej i jakoś nigdy nie wyrwało mi kiery nawet z
jednej ręki, z tego morał płynie taki, że trzeba wpierniczać schaboszczakinie no, wiadomo że mam kontrole, ale chodzi o sam fakt, że wszystko czuje, az za bardzo kazdy kto ma przyjemnosc prowadzić moje autko jest tym zniesmaczony i mowi ze to nie jest normalne i powinienem coś z tym zrobić, no to wspomaganie byłoby tym czymś
-
a nie jakies male kanapeczki
-
nie no, wiadomo że
mam kontrole, ale chodzi o sam fakt, że wszystko czuje, az za bardzo kazdy kto ma
przyjemnosc prowadzić moje autko jest tym zniesmaczony i mowi ze to nie jest
normalne i powinienem coś z tym zrobić, no to wspomaganie byłoby tym czymśTwoje autko czy po prostu swifta?
-
Twoje autko czy po
prostu swifta?moje autko w sensie ten brak wspomagania przy szerokich oponach i niewielkiej kierownicy