[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
a co to jest VT?
To co zrobiłeś, czyli Virtual Tuning...
-
Przecież to nie
mój... Zresztą czarne felgi są oklepane...marudzisz
-
marudziszA ja Ci mówię, że na białych by wyglądał jeszcze lepiej...
Zresztą czerwony jest dość jasnym kolorem to można do niego walnąć czarne fele, a nasze zielone są ciemne, więc lepiej dać coś jasnego...
-
To co zrobiłeś,
czyli Virtual Tuning...bo robiłem w 3 minuty tylko zeby sprawdzić na oko jak się komponuje xD
-
bo robiłem w 3
minuty tylko zeby sprawdzić na oko jak się komponuje xDAleż ja nie mam żadnego "ale"! Zresztą sam bym pewnie lepiej nie zrobił...
-
A ja Ci mówię, że
na białych by wyglądał jeszcze lepiej...
Zresztą czerwony
jest dość jasnym kolorem to można do niego walnąć czarne fele, a nasze zielone są
ciemne, więc lepiej dać coś jasnego...sprawdze pozniej na białych ;> jak wroce za 2 godzinki
-
sprawdze pozniej na
białych ;> jak wroce za 2 godzinkiJa jak swoje będę kiedyś odmalowywał to właśnie na biało. No chyba że do tamtego czasu zmienię zdanie...
A jeśli chcesz już ciemne felgi to lepiej daj grafitowe. Będą się bardziej wyróżniać niż czarne.
-
A ja Ci mówię, że
na białych by wyglądał jeszcze lepiej...sam mam białe, nie mniej jednak czarne łatwiej utrzymać w czystości
Zresztą czerwony
jest dość jasnym kolorem to można do niego walnąć czarne fele, a nasze zielone są
ciemne, więc lepiej dać coś jasnego...do czerwonego większość kolorów pasuje
-
nie
mniej jednak czarne łatwiej utrzymać w czystościTylko Ci się tak zdaje...
-
Tylko Ci się tak
zdaje...Chyba jednak nie, mam białą stal, i przy każdym myciu żeby dokładnie i porządnie wymyć to muszę jej poświęcić drugie tyle co na całe auto
-
http://imageshack.us/photo/my-images/62/obrazxz.jpg/ kolorek nie typowy a z ciemnym zielonym fajnie sie komponuje
-
Chyba jednak nie,
mam białą stal, i przy każdym myciu żeby dokładnie i porządnie wymyć to muszę jej
poświęcić drugie tyle co na całe autoAle tu była mowa o tym, że z czarnymi wcale nie jest dużo lepiej...
-
Ale tu była mowa o
tym, że z czarnymi wcale nie jest dużo lepiej...No a to powinno Ci uzmysłowić, że jednak jest, bo na czarnym raczej nie widać każdej kropeczki ani syfka, czarne kółko przelecisz gąbką dookoła spłuczesz i jest git, z białym raczej tak nie ma
-
Ja jak swoje będę
kiedyś odmalowywał to właśnie na biało. No chyba że do tamtego czasu zmienię
zdanie...
A jeśli chcesz już
ciemne felgi to lepiej daj grafitowe. Będą się bardziej wyróżniać niż czarne.myślałem o czarnym macie
-
http://imageshack.us/photo/my-images/62/obrazxz.jpg/ kolorek nie typowy a z ciemnym
zielonym fajnie sie komponujeja bym sie nie pokusil o coś takiego a zwlaszcza w seicento : P
-
ja bym sie nie
pokusil o coś takiego a zwlaszcza w seicento : Pzalezy co jest pod maska jak jakis silniczek z punciaka gti czy uno z turbo to czemu nie
-
zalezy co jest pod
maska jak jakis silniczek z punciaka gti czy uno z turbo to czemu nieno to coś ma w sobie, ale na pewno nie pierdziawkę 1,1 zwykłą
-
Ale tu była mowa o
tym, że z czarnymi wcale nie jest dużo lepiej...Ja wiem, u mnie nie byłoby znacznej różnicy z białymi a czarne sporo by zmieniły, czy na lepsze nie wiem, ale zmiany są też ciekawe
po prawej to biały oczywiście -
Nie wiem czemu, ale mi to po prawej wygląda tak jak masz teraz...
-
Nie wiem czemu, ale
mi to po prawej wygląda tak jak masz teraz...Bo ja takie mam tzn wybielilem je, ale mala roznica bo zobacz zdjecie z pierwsego posta, ten kolorek jest szary prawie bialy ( jasny)