[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
dużo jeździsz w
nocy ? może też nie masz wszystkich żarówekMam wszystkie(nawet ostatnio zmienione na nowe!) i jak jeżdżę w nocy to stwierdzam, że świecą do bani...
-
Mam wszystkie(nawet
ostatnio zmienione na nowe!) i jak jeżdżę w nocy to stwierdzam, że świecą do bani...Mi tam nie wszystkie żarówki działają a i tak jest dobrze, przynajmniej nie walą po oczach
-
to jak z tymi kabelkami? z moich wtyczek wychodzą po dwa kabelki, z podsufitówki idą 3 kabelki, które do których podłączyć?
A i skąd najlepiej wziąc zasilanie w bagazniku, bo tam chciałbym niezależne od reszty, tylko od czujnika zamkniecia klapy -
A i skąd najlepiej
wziąc zasilanie w bagazniku, bo tam chciałbym niezależne od reszty, tylko od
czujnika zamkniecia klapyTo w swifcie jest taki wynalazek? Czy sam coś kombinujesz ?
-
To w swifcie jest
taki wynalazek? Czy sam coś kombinujesz ?no ja mam orginalnie zamontowany
-
To w swifcie jest
taki wynalazek? Czy sam coś kombinujesz ?My mamy GoLasy to nie wymagaj cudów...
-
tylko gdzie one
wychodzą, pewnie gdzieś z lewej strony musialbym znaleźćodkręcasz osłony przeciwsłoneczne i lusterko, odchylasz trochę podsufitkę i kabelek widać, ewentualnie sprawdź pod deską jaki kabel idzie w górę słupka do lampki. Już nie pamiętam, po którym słupku idzie kabelek...
Ja sobie montowałem lampkę z gti mk2 (z zegarkiem) i wiem, że kostka do niej idzie jakoś za radiem, z niej poprowadziłem 4 przewody prawym przednim słupkiem do lampki
-
no ja mam
orginalnie zamontowanyja mam fabryczny, bo w sedanie lampka jest w serii
-
Pomóżcie, coś zepsułem !
Spaliłem bezpiecznik i nie wiem który to - konkretnie spiecie w podsufitówce zrobiłem, le działa ona i radio nie działa, oczywiśie cycki w drzwiach działają na odwrót - fixująDa się właściwie gołym okiem zobaczyć, czy bezpiecznik jest spalony? Który to będzie : |
-
nad pedałami po lewej stronie masz puszkę z bezpiecznikami , jak wyjmiesz pokrywkę to na odwrocie masz opisane który jest do czego
edit
wyjmuj po kolei i sprawdzaj który ma przerwny drucik.
wymienia sie oczywiscie na taki sam jak byl czyli jak spalił sie 10A to wkładamy 10A nie inny
-
I po co grzebie jak się nie zna?
-
I po co grzebie jak
się nie zna?ciii już naprawiona, a żeby się nauczyć często trzeba coś zepsuć
-
a żeby się nauczyć często trzeba coś zepsuć
Nowe radio...
-
Nowe radio...
200zł, a ciesze się, że kupiłem, a były tańsze wersje jakiś playingów i innych dziwnych firm za 150zł z pilotami i wyświetlaczami mp4, ale wydaje mi się ze dobrze wybrałem
-
Centralny mi się zepsuł w tylnych prawych drzwiach, przy okazji bym wymienił klamke zewnętrzną, tylko jest ją bardzo trudno dostać...
Co byście wybrali, orginalną z takiej aukcji, czy używaną za 50zl - bo po tyle chodzą.
No i klamka do tych drzwi wewnętrznych też by się przydała, ale jest jeszcze trudniejsza do znalezienia, bo kazdy myśli, że tył = przód, a jest różnica w mocowaniu, dlatego mi odstaje na 6mm -
Co byście wybrali,
orginalną z
takiej
aukcji, czy używaną za 50zl - bo po tyle chodzą.Klamka z linku jest do drzwi przednich, bo ma miejsce na zamek, czyli odpada! Zresztą bardzo droga i w tą oryginalność to ja bym za bardzo nie wierzył... Ja kupuję przednie po 18 zł/szt.
-
Klamka z linku jest
do drzwi przednich, bo ma miejsce na zamek, czyli odpada! Zresztą bardzo droga i w
tą oryginalność to ja bym za bardzo nie wierzył... Ja kupuję przednie po 18
zł/szt.O fakt takie zdjecia ze nie widac na pierwszy rzut oka, a na tyl 3 x drozsze jak na zlosc : (
-
a mi się gdzieś w garażu 2 klamki walają tylne i czekają na lepsze czasy. niestety... całe 290 km
-
a mi się gdzieś w
garażu 2 klamki walają tylne i czekają na lepsze czasy. niestety... całe 290 kmPoczta da radę
-
niestety... całe 290 km
Ja tam bym pojechał...