[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Tylny !! Chyba, że
masz 2 zderzaki z tyłu
Górna dokładka jest
inna, dół powinien pasować, tyle w temacie
Z resztą na co się
pytasz, jak do Plastka masz rzut beretem ... sprawdź sampowinien - mhm, czyli liczyć na to, że będzie, jeszcze jedna sprawa, czy tylko mi piszczą wycieraczki z przodu?
No dopiero zamontowalem nowe, dałem po 7zł 24 grosze za sztuke i nie widać wielkiej poprawy ; | -
Cena mówi sama za siebie
-
Cena mówi sama za
siebieale nowe !!!
no by podziałały chociaż te.. 2 lata : )
-
Cena mówi sama za
siebieczasem te badziewne są lepsze niż markowe - akurat z wycieraczkami to jest loteria
-
powinien - mhm,
czyli liczyć na to, że będzie, jeszcze jedna sprawa, czy tylko mi piszczą
wycieraczki z przodu?W moim nie piszczały przez jakiś tydzień od zakupu, płaskie bosche nawet chyba z miesiąc, co dziwne w siwfcie piszczały w golfie nic, taki urok.
-
ale nowe !!!
no by podziałały
chociaż te.. 2 lata : )Ty chcesz 2 lata na wycieraczkach jeździć?! Ja jeżdżę rok i sru do kosza...
-
Ja zmieniam przed i po zimie Na widoczności lepiej nie oszczędzać
-
to w sumie dobrze, ze nie tylko mi piszczą, bo balem sie, ze mam powyginane te mocowania na wycieraczki i jakos za blisko szyby idą i stad ten dzwiek albo ze zly rozmiar, bo kupilem 18', a wczesniej byly 18,5 (w selgrosie akurat nie bylo 18,5 :|), no nic, dalej każdy bedzie pytal "a co ci tak piszczy?" a babcia "to słabusi ten samochod - dlaczego? - non stop coś piszczy..."
-
ten typ tak ma - ma piszczeć i trudno, najważniejsze, żeby dobrze zbierały
-
koniecznie muszę się Wam pochwalić, naprawiłem wycieraczki ! : D
To nie jest tak, że to wycieruchy piszczą o szybę, tylko ten mechanizm, gdzie jest sprężyna, zwykle obryty rdzą, nalotem nie wiadomo czym i od sprężyny, jak i metalowych łączeń leci denerwujący pisk pisk.
Sposób jak chyba każdy się domyśla - zdrowo wd
-
Sposób jak chyba
każdy się domyśla - zdrowo wdto gratuluje, to pomaga czasowo ...
-
to gratuluje, to
pomaga czasowo ...nic nie jest na stałe, wszystko sie zuzywa ;
-
nic nie jest na
stałe, wszystko sie zuzywa ; <WD to nie jest środek do wszystkiego, ciekawe kiedy ludzie się tego nauczą ...
-
WD to nie jest
środek do wszystkiego, ciekawe kiedy ludzie się tego nauczą ...daj lepszy do tego albo wadę, która może powstać po jego użyciu, bo nie rozumiem czemu to tak tępisz
-
to jest środek penetrujący, nie smarujący ...
-
mk4 dziś oddany w ręce własciciela przeszedł pozytywnie cały serwis + sporo malowania
malowanie nadkola tylnego lewego , zaprawki na drzwiach , malowanie błotnika , zderzaka , maski , atrapy .
naprawa zamka centralnego , naprawda otwierania sie w ogole drzwi tylnych , przyciemienie tylnych szyb , zmiana oleju , czyszczenie filra , wsadzenie rezonatora , ustawienie swiatel , ustawienie kierownicy , naprawa stukajacego tłumika o stabilizacje , przesmarowanie mechanizmów szyb
-
Widzę, że serwis konkretny
P.S. Plastekk, wymieniłeś koledze w końcu żarówki od podświetlenia zegarów?
-
Widzę, że serwis
konkretny
P.S. Plastekk,
wymieniłeś koledze w końcu żarówki od podświetlenia zegarów?uuu... zapomniał ! : (
-
uuu... zapomniał !
: (To musisz zgłosić reklamację...
-
daj lepszy do tego
albo wadę, która może powstać po jego użyciu, bo nie rozumiem czemu to tak tępiszwd to srodek penetrujacy
masz lepszy