[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Zanabyłem na aukcji
kierownicę jakąś a'la sportową tylko teraz muszę jakąś nabę wystrugać...ja mialem orginalną z airbagiem, bardzo żaluje ze cokolwiek tam zmienialem.. ;/
-
Autko w dobrej kondycji
lub w wersji czarnej:
-
tylny zderzak coś wisi ...
-
tylny zderzak coś
wisi ...nie spodziewalem sie ze ktos zauwazy ; (
-
A gdzie wersja
biała???do niczego by nie pasowała chyba
-
Czarne z ciemnymi lusterkami, szybami itd dają radę. Sam będę szedł w tym kierunku na przyszły sezon. W tym przypadku jednak Twój VT jest średnio udany
-
Akurat pisząc "Twój VT" miałem na myśli rav52v . Z przyzwyczajenia klikam "Odpowiedz" na ostatnim poście
-
Akurat pisząc "Twój
VT" miałem na myśli rav52v . Z przyzwyczajenia klikam "Odpowiedz" na
ostatnim pościea co to jest VT?
-
Przecież to nie
mój... Zresztą czarne felgi są oklepane...marudzisz
-
To co zrobiłeś,
czyli Virtual Tuning...bo robiłem w 3 minuty tylko zeby sprawdzić na oko jak się komponuje xD
-
A ja Ci mówię, że
na białych by wyglądał jeszcze lepiej...
Zresztą czerwony
jest dość jasnym kolorem to można do niego walnąć czarne fele, a nasze zielone są
ciemne, więc lepiej dać coś jasnego...sprawdze pozniej na białych ;> jak wroce za 2 godzinki
-
sprawdze pozniej na
białych ;> jak wroce za 2 godzinkiJa jak swoje będę kiedyś odmalowywał to właśnie na biało. No chyba że do tamtego czasu zmienię zdanie...
A jeśli chcesz już ciemne felgi to lepiej daj grafitowe. Będą się bardziej wyróżniać niż czarne.
-
A ja Ci mówię, że
na białych by wyglądał jeszcze lepiej...sam mam białe, nie mniej jednak czarne łatwiej utrzymać w czystości
Zresztą czerwony
jest dość jasnym kolorem to można do niego walnąć czarne fele, a nasze zielone są
ciemne, więc lepiej dać coś jasnego...do czerwonego większość kolorów pasuje