[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Korbotronik został
cały tylko bez samej korbki, i na to mam nałożone silniczki od Tico razem z ich
maskownicami i jednocześnie podłokietnikamiCzyli kombinatoryka pełna!
-
Czyli kombinatoryka
pełna!ale działa
-
Ciornych...
-
Ciornych...
plakatówkami to robiłeś czy co
-
Wymoczył w oleju który ma w silniku
-
Odciski palców zostawiłeś
I tak nasadka klucza skruszy Twoje wypociny
-
Wymoczył w oleju
który ma w silnikuHehehehe
-
plakatówkami to
robiłeś czy coWyszło jak wyszło. Chodziło głównie o to, żeby były czarne, a mankamentów i tak nie będzie widać, bo nikt nie będzie się do kół schylał, aby zobaczyć czy dobrze pomalowane.
A że się pokruszy lakier to wiem, ale moim zdaniem tylko na bokach nakrętek. Łby powinny zostać nieruszone, a o to głównie mi chodziło.
-
zacznie się od boków, potem cała reszta, jeszcze troche rdzy przy okazji wyjdzie
-
zacznie się od
boków, potem cała reszta, jeszcze troche rdzy przy okazji wyjdzieCzepiasz się szczegółów...
-
Czepiasz się
szczegółów...na allegro masz po 2zł nakrętki już czarne
-
na allegro masz po
2zł nakrętki już czarneNie widziałem. Chyba, że pojawiły się niedawno to co innego...
-
Wyszło jak wyszło.
Chodziło głównie o to, żeby były czarne, a mankamentów i tak nie będzie widać, bo
nikt nie będzie się do kół schylał, aby zobaczyć czy dobrze pomalowane.
A że się pokruszy
lakier to wiem, ale moim zdaniem tylko na bokach nakrętek. Łby powinny zostać
nieruszone, a o to głównie mi chodziło.Mogłeś sobie czarnym markerem pomazać, na jedno by wyszło
-
Już niektórzy przyłapali mnie na tym, że znów wybyłem na nieco dłuższy weekend, więc porobiłem kilka jesiennych fotek.
Najpierw fotki z wczoraj (wejście do rezerwatu Zimny Dół):
A tu fotki z dziś.
Zamek Korzkiew:
Las koło Zamku w Lipowcu:
No i za niecałe 1000 km będę miał nowiutkiego Suzka!
-
No i za niecałe
1000 km będę miał nowiutkiego Suzka!Wygrasz, mi zostało 5000
-
W pełni nie ogarniam Twojego auta, z zewnątrz niby sportowo - naklejki, felgi, spojler, no tylko obniżenia brakuje, a w środku fotele z sedana
-
W pełni nie
ogarniam Twojego auta, z zewnątrz niby sportowo - naklejki, felgi, spojler, no tylko
obniżenia brakuje, a w środku fotele z sedanaSiedziałeś kiedykolwiek w fotelach z sedana?
Poza tym wiem, że już się powtarzam któryś raz z rzędu, ale znajdź mi fotele z GTi za 20 PLN to chętnie pogadam. -
Wygrasz, mi zostało
5000W tym roku pobiłem wszelkie rekordy pokonanego dystansu, bo od kwietnia zrobiłem już ok. 11 tys. km. Gdybym robił normalne jak na siebie przebiegi to też brakowałoby mi jakichś 5000 km.
-
Siedziałeś
kiedykolwiek w fotelach z sedana?
Poza tym wiem, że
już się powtarzam któryś raz z rzędu, ale znajdź mi fotele z GTi za 20 PLN to
chętnie pogadam.powtarzasz i już Ci tłumaczyli, że foteli z sedana też nie znajdziesz za 20zł, a z gti za 100zł myśle, że znajdziesz. Siedziałem, fotel jak fotel, 'kubełkowy', czy tym bardziej z sedana nie trzyma, ale przynajmniej wyglądałby ciekawiej
-
przestan pitolić jak się nie znasz. bo twoje bzdurne gadanie jest denerwujące. uwazam ze z sedana fotel bardzo dobrze trzyma, jest wygodniejszy niz ten z GTI / GLS nowszego. co z tego ze nie wygląda na kubełkowe.
jakoś fotele z sedana mial za 20 zł.