[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
A ja mam elektrykę z przodu i elementy korbotronika dalej są w samochodzie
-
A ja mam elektrykę
z przodu i elementy korbotronika dalej są w samochodzieNie bardzo kapuję... Czyli masz i korbotronik i elektronik na raz???
-
Nie bardzo
kapuję... Czyli masz i korbotronik i elektronik na raz???Dokładnie
Korbotronik został cały tylko bez samej korbki, i na to mam nałożone silniczki od Tico razem z ich maskownicami i jednocześnie podłokietnikami
-
Korbotronik został
cały tylko bez samej korbki, i na to mam nałożone silniczki od Tico razem z ich
maskownicami i jednocześnie podłokietnikamiCzyli kombinatoryka pełna!
-
Czyli kombinatoryka
pełna!ale działa
-
Ciornych...
-
Ciornych...
plakatówkami to robiłeś czy co
-
Wymoczył w oleju który ma w silniku
-
Odciski palców zostawiłeś
I tak nasadka klucza skruszy Twoje wypociny
-
Wymoczył w oleju
który ma w silnikuHehehehe
-
plakatówkami to
robiłeś czy coWyszło jak wyszło. Chodziło głównie o to, żeby były czarne, a mankamentów i tak nie będzie widać, bo nikt nie będzie się do kół schylał, aby zobaczyć czy dobrze pomalowane.
A że się pokruszy lakier to wiem, ale moim zdaniem tylko na bokach nakrętek. Łby powinny zostać nieruszone, a o to głównie mi chodziło.
-
zacznie się od boków, potem cała reszta, jeszcze troche rdzy przy okazji wyjdzie
-
zacznie się od
boków, potem cała reszta, jeszcze troche rdzy przy okazji wyjdzieCzepiasz się szczegółów...
-
Czepiasz się
szczegółów...na allegro masz po 2zł nakrętki już czarne
-
na allegro masz po
2zł nakrętki już czarneNie widziałem. Chyba, że pojawiły się niedawno to co innego...
-
Wyszło jak wyszło.
Chodziło głównie o to, żeby były czarne, a mankamentów i tak nie będzie widać, bo
nikt nie będzie się do kół schylał, aby zobaczyć czy dobrze pomalowane.
A że się pokruszy
lakier to wiem, ale moim zdaniem tylko na bokach nakrętek. Łby powinny zostać
nieruszone, a o to głównie mi chodziło.Mogłeś sobie czarnym markerem pomazać, na jedno by wyszło
-
Już niektórzy przyłapali mnie na tym, że znów wybyłem na nieco dłuższy weekend, więc porobiłem kilka jesiennych fotek.
Najpierw fotki z wczoraj (wejście do rezerwatu Zimny Dół):
A tu fotki z dziś.
Zamek Korzkiew:
Las koło Zamku w Lipowcu:
No i za niecałe 1000 km będę miał nowiutkiego Suzka!
-
No i za niecałe
1000 km będę miał nowiutkiego Suzka!Wygrasz, mi zostało 5000
-
W pełni nie ogarniam Twojego auta, z zewnątrz niby sportowo - naklejki, felgi, spojler, no tylko obniżenia brakuje, a w środku fotele z sedana
-
W pełni nie
ogarniam Twojego auta, z zewnątrz niby sportowo - naklejki, felgi, spojler, no tylko
obniżenia brakuje, a w środku fotele z sedanaSiedziałeś kiedykolwiek w fotelach z sedana?
Poza tym wiem, że już się powtarzam któryś raz z rzędu, ale znajdź mi fotele z GTi za 20 PLN to chętnie pogadam.