[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Mam niemiłe
doświadczenia z podkładem z malowania ramek/uszczelek drzwi, gdzie podkład wpłynął
mi pod zabezpieczenia i "pomalowałem" sobie auto w niechcianych miejscach na biało.
Podkładu używam tylko tam gdzie wiem, że niczego więcej nie uda mi się pomalować
(podwozie, zaciski, bębny)...
Zresztą na
opakowaniu od lakieru do zderzaków jest napisane, że można go stosować prosto na
plastik bez stosowania podkładu.podkład do plastików jest na ogół bezbarwny
-
u mnie przód zwój,
a tył 1,5 zwoju.
Problem taki ze
przy 17" lubi przy jakiś uskokach obetrzeć i z tyłu naprawde lekką osobe jedna tylko
idzie wsadzić.to i tak nieźle, ja mam sprężyny tylne seryjne i są już tak zmęczone, że musiałem dać gumy usztywniające żeby ktoś z tyłu mógł jechać
-
to i tak nieźle, ja
mam sprężyny tylne seryjne i są już tak zmęczone, że musiałem dać gumy usztywniające
żeby ktoś z tyłu mógł jechaćJak wsadze dziewczyne 45-50 kg to lubi częsciej sobie przytrzeć.
jak sam jade to tylko przy szybkiej jeździe w zakrętach.Ale zauważyłem, że już tak przodem nie chce jechać jak chciał - a potrafił mnie zaskoczyć nawet na kapciach 205/40, może też przez nie rozgrzany asfalt i opone, teraz nawet nie odjedzie kawałek, ostatnio na kostce jeździłem to z lewą nogą bardo fajnie trzymał się dorgi, tylko te obcieranie jest masakrczyne, może jak wrzuce czerwone hr'y będzie lepiej.
-
To teraz powiedz mi
jeszcze co to za lakier do tych zderzakówFirmy BOLL. Dawałem w Zakopanem 24 zł/opak. (500 ml).
-
Świeżutkie, jeszcze cieplutkie, prosto od alka.
Mniej:
I więcej:
-
Felgi na zime?
-
Widze dłubaninka będzie przy elektrycznych
-
Pewnie u mnie w garażu dłubaninka będzie, hehe
-
Pewnie u mnie w
garażu dłubaninka będzie, heheBPX nie ogarnie tego?
-
Jeżeli dużo mieszania z elektryką będzie to możliwe że mnie odwiedzi.
-
Jeżeli dużo
mieszania z elektryką będzie to możliwe że mnie odwiedzi.Połączyć kolorami kabelkami, no i z panela kierowcy + i - po zapłonie, albo bezpośrednio
-
Felgi na zime?
Dokładnie.
-
BPX nie ogarnie
tego?Elektryka to ze mnie nie będzie niestety...
-
Pewnie u mnie w
garażu dłubaninka będzie, heheNa to liczę.
-
Elektryka to ze
mnie nie będzie niestety...Ale to nie trzeba byc elektrykiem, żeby ogarnąć
zawsze możesz spróbować
-
Ale to nie trzeba
byc elektrykiem, żeby ogarnąć
zawsze możesz
spróbowaćWiem, że alek_wwa próbował i na tym się skończyło.
-
Wiem, że
alek_wwa próbował i na tym się skończyło.No bo pod innymi kolorami są kable zasilające, niż jest przyjęte jako standard
-
Dokładnie.
Ale sam pisałeś, że do ciemnego auta nie mogą być czarne
-
Pewnie u mnie w
garażu dłubaninka będzie, heheNa to liczę.
Tjaa i skończy się u mnie jak ostatnio
-
Wiem, że
alek_wwa próbował i na tym się skończyło.Ja nawet do elektryki nie doszedłem bo nie mogłem odkręcić starych podnośników, i tak zbierałem się do zakupu jakiegoś palniczka aż auto rozbiłem...
A co do gratów to mam nadzieje, że będą Ci długo służyć
P.S. uważaj na krawężniki bo na tych felach każda najmniejsza ryska bardzo boli