[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
No to fajnie, tylko
czekać na listonoszaMoja była wysłana w środę rano, a wczoraj po południu już była u mnie.
Szkoda, że przed
tym weekendem jej nie dostanę, bo jadę sobie w aucie podłubać i nie mogę się już tej
rozpórki doczekaćTrzeba było brać nie malowaną...
-
Moja była wysłana w
środę rano, a wczoraj po południu już była u mnie.
Trzeba było brać
nie malowaną...W sumie mogłem, bo i tak muszę farbę kupić do pomalowania tylnej rozpórry samoróbki
-
No to już pomalowana, ale jeszcze nie wyschła w 100%, więc pewnie dopiero jutro znajdzie się w samochodzie.
-
Może będziesz miał powód, żeby umyć komore silnika
-
Może będziesz miał
powód, żeby umyć komore silnikaJak jeszcze mi powiesz gdzie miałbym to niby zrobić to bardzo chętnie...
-
Szkoda czasu na zabawę z myciem silnika IMO. W przypadku litra i tak nie ma czego podziwiać
-
Kilka szmatek, jakaś benzyna ekstrakcyjna, ściereczki do kokpitów żeby przewody gumowe i wszystkie plastiki pod maską były ładne:) Wszystko to ogarniesz na parkingu.
-
Kilka szmatek,
jakaś benzyna ekstrakcyjna, ściereczki do kokpitów żeby przewody gumowe i wszystkie
plastiki pod maską były ładne:) Wszystko to ogarniesz na parkingu.Jutro spróbuję coś wymodzić w tej kwestii.
-
Jakoś matowo wyszła ta farba?
-
Jakoś matowo wyszła
ta farba?Na zdjęciu tak wygląda, bo widocznie jakoś źle światło padało. W rzeczywistości błyszczy się dość mocno.
Zresztą jak będzie już zamontowana to cyknę fotkę i wtedy pewnie będzie widać albo i nie... -
Na zdjęciu tak
wygląda, bo widocznie jakoś źle światło padało. W rzeczywistości błyszczy się dość
mocno.
Zresztą jak będzie
już zamontowana to cyknę fotkę i wtedy pewnie będzie widać albo i nie...Moja chyba dzisiaj do mnie dojdzie nareszcie
-
Moja chyba dzisiaj
do mnie dojdzie nareszcieNo to i tak jestem szybszy, bo w Suzku już siedzi...
-
WRC powinno być a nie DOTZ
I jak? Różnica w prowadzeniu itd jest jakaś? -
WRC powinno być a
nie DOTZDOTZ przyjechał z DMP w Płocku, więc na pewno posiada jakieś magiczne właściwości...
I jak? Różnica w
prowadzeniu itd jest jakaś?A skąd mam wiedzieć... Tylko zamontowałem. Nie mam hajsu, żeby specjalnie jeździć i sprawdzać. Jak jutro będę jechał do Wawy to się zobaczy.
-
A czy maska bez problemu się domyka ?
-
A czy maska bez
problemu się domyka ?Wychodzi że tak, bo po pierwszym zamknięciu specjalnie otworzyłem jeszcze raz maskę, żeby sprawdzić czy nigdzie się nie porysowała rozpórka i jest cała.
-
Ładnie wyszło
Co do zamykania maski też miałem dużo zabawy, bo początkowo zrobiłem większe mocowania i był problem, ale udało się go zniwelować.
-
Ja sobie muszę naklejkę sparco albo omp załatwić
-
Ta rozpórka ani to sparco ani omp, lepiej jakieś "i love JDM" walnąć
Ja mam u siebie albo oryginał omp albo podróbkę, ciężko stwierdzić bo spawy wyglądają ładnie a i wygląd przypomina tą omp. -
Ta rozpórka ani to
sparco ani omp, lepiej jakieś "i love JDM" walnąć
Ja mam u siebie
albo oryginał omp albo podróbkę, ciężko stwierdzić bo spawy wyglądają ładnie a i
wygląd przypomina tą omp.Żubrowaty powinien dawać swoją naklejkę np. "Żuber Tuning Garage"