[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Na takiej zasadzie
to musiałbym całą blachę w Swifcie wymienić...Tylko, że tak Ci to faktycznie dalej gnije, kiedy to robiłeś poprzednio? Wiosną? I przez lato znów wyszło, to nie chce myśleć co będzie po zimie
-
Dokładnie, wyciąc
to do zdrowej blachy, mase uszczelniająca na blaszkę, przynitować, zakonserwowaćCzegoś takiego to przed blokiem nie zrobię...
Już nie mówiąc o tym, że w ogóle tego sam nie zrobię, bo nie mam narzędzi. -
I przez lato znów
wyszło, to nie chce myśleć co będzie po zimieZobaczymy po zimie... Ew. wtedy będę się martwił.
-
Czegoś takiego to
przed blokiem nie zrobię...
Już nie mówiąc o
tym, że w ogóle tego sam nie zrobię, bo nie mam narzędzi.Odżałuj hajs, oddaj do blacharza wytnie, wspawa i będzie git
-
albo do jakiegos janka ze stodoly przeciez kazdy glupi ci to zrobi
-
Odżałuj hajs, oddaj
do blacharza wytnie, wspawa i będzie gitWyjdzie więcej rzeczy to wtedy się pewnie rzucę...
-
Po to, że stamtąd
już blisko do mocowania amortyzatora, więc lepiej było załatać...To i tak żre od strony nadkola
-
To i tak żre od
strony nadkolaJa mam fajniejsze nadkole niż inni, bo zakrywa całe.
Fabrycznie jest takie gówienko zakrywające może 1/3 całego nadkola(tak mam w lewym nadkolu), a ja mam takie które zakrywa mi całe(w prawym oczywiście).
Wiadomo, że woda i sól się dostanie, ale nie aż tak łatwo jak z lewej strony... -
Ja mam fajniejsze
nadkole niż inni, bo zakrywa całe.
Fabrycznie jest
takie gówienko zakrywające może 1/3 całego nadkola(tak mam w lewym nadkolu), a ja
mam takie które zakrywa mi całe(w prawym oczywiście).
Wiadomo, że woda i
sól się dostanie, ale nie aż tak łatwo jak z lewej strony...to tylko jedno masz nadkole pełne?
-
Tak!
-
Tak!
A czemu to, walony był, czy dostałeś w gratisie od None7?
-
A czemu to, walony
był, czy dostałeś w gratisie od None7?Miałem stłuczkę na początku mojej przygody motoryzacyjnej.
A ostatnio dowiedziałem się, że nie z mojej winy...
-
Wyjdzie więcej
rzeczy to wtedy się pewnie rzucę...A ja Ci polecę jak się zdecydujesz blacharza w Sękocinie nowym
-
A ja Ci polecę jak
się zdecydujesz blacharza w Sękocinie nowymOk. Dzięki. Będę pamiętał!
-
Postanowiłem dziś wreszcie zabrać się za zamontowanie stojaka do gaśnicy w bagażniku. Miałem dość tego, że lata mi pod siedzeniem, a raz przy ostrzejszym hamowaniu wyleciała mi pod nogi...
Z kolei natchniony w pewnym sensie przez kolegę rav52v zwalczyłem ostatecznie źródło hałasu dochodzące z tylnej półki na każdej byle gównianej dziurze."Wyciszacz":
Stojak bez gaśnicy:
Stojak z gaśnicą:
No i zaczynam coraz poważniej myśleć o jakimś małym upgradzie systemu audio w Suzku po tym co naczytałem się na forum... Niestety jestem w tym temacie kompletnie zielony i na razie kapuchy brak, więc będę miał dużo czasu na zastanowienie...
-
O panie majster, masz korbotronik ,więc pięknie będą się układały boczki od np. r19 pod głośniki 16/16,5,tweeterki do tego, szkoda że nie pokazałem Tobie jak przyjemnie gra taki zestaw i malutki subik, miałbyś wtedy jakieś odniesienie, jak chcesz, to spota robimy i ogarniesz czy podoba się czy nie
-
O panie majster,
masz korbotronikŻe co mam?!
Spota chętnie, ale to jak dotrze przełącznik zespolony od kolegi, bo muszę się w tej kwestii poradzić...
-
brak elektrycznych szyb masz korbkę o sobie kręcisz
Ooo... przełącznik to już czarna magia jeżeli chodzi o mk4 i mk5
-
brak elektrycznych
szyb masz korbkę o sobie kręciszAaa!
Ooo... przełącznik
to już czarna magia jeżeli chodzi o mk4 i mk5No właśnie mam jakiś magiczny kabelek, który nie pozwala mi odczepić do końca przełącznika.
-
ALE MASZ ŁADNIE W BAGAŻNIKU