[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
No ja też wolę do zakładu oddać. A 280zł to sporo (choć przynajmniej porządnie zrobione raczej), ja na Allegro widywałem usługi w mojej okolicy za 180zł na Sejczento itd, więc Swift 5D pewnie z 200...
-
Super i co zrobisz z tym atestem? W ramkę oprawisz i na ścianie powiesisz? Czy jako papier toaletowy użyjesz?
-
Pokaże miśkom jak jacyś nieogarnięci się przyczepią? Chociaż w sumie z tego co wiem z tylnymi szybami możesz sobie zrobić co chcesz.
-
Myślę, że nie. Atest jest na folie nie na szyby, swoją drogą zupełnie zbędny bo jak chcesz to tylne szyby możesz sobie i olejną pomalować.
-
Myślę, że nie.
Atest jest na folie nie na szyby, swoją drogą zupełnie zbędny bo jak chcesz to tylne
szyby możesz sobie i olejną pomalować.No tylko, że w dzisiejszych czasach wszystkie ubezpieczalnie są tak skąpe, że gdy pęknie szyba mogą powiedzieć, że to wina folii bez atestu.
-
No to że są skąpe to nie nowość w końcu to nie organizacja charytatywna, każdy ubezpieczyciel będzie twierdził, że to że skasowali ci samochód czy złamałeś nogę to dla ciebie dobrodziejstwo.
Prędzej zrzucili by winę na warcy rycy cescy, że od drgań pękła
-
No litrówka mimo to nie jeździ
-
Sprawna litrówka jeździ lepiej od stojącego GTI
-
Sprawna litrówka
jeździ lepiej od stojącego GTIProszę cie GTI szybciej stoi niż litrówka jeździ
Dżizas masz
normalnie przesrane!Co zderzak mi urwiesz w mercu?
-
Dżizas masz
normalnie przesrane!Dałem się przejechać swoim autem kumplowi, któr jeździ litrówką, stwierdził, że nie ma porównania nawet, ale plastek znajdzie jeszcze z jeden silnik ;>
-
Na G13B to rzeczoznawca pojazdów zabytkowych powinien wydawać pozwolenia czy można je przeszczepiać byle gdzie
-
Proszę cie GTI
szybciej stoi niż litrówka jeździAhahahahah widzę,
że tryskasz humorem jak złotym deszczem -
Proszę cie GTI
szybciej stoi niż litrówka jeździAhahahahah widzę,
że tryskasz humorem jak złotym deszczemZłoty deszcz?
Czy mam się tu dopatrywać drugiego dna? -
Na G13B to
rzeczoznawca pojazdów zabytkowych powinien wydawać pozwolenia czy można je
przeszczepiać byle gdziePodpadłeś
-
Nie chce nic mówić ale 3d jeszcze jakoś wygląda... (może nie twoje bo rdza na zderzaku robi swoje ale tak to git ) ale 5d w ogóle mi nie podchodzi nawet się na dawce części do gti nie nadaje