[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Ja wiem czego
jeszcze nie lubisz - zmian !Wszystko zależy w jakim sensie.
A wracając do tematu auta, bo nam się mały bałagan zrobił to niedługo wleci nowy lewy reflektor przedni.
-
Wszystko zależy w
jakim sensie.
A wracając do
tematu auta, bo nam się mały bałagan zrobił to niedługo wleci nowy lewy reflektor
przedni.A co się stało ze starym ?
-
A co się stało ze
starym ?Nic, tylko świeci dużo gorzej niż "nowy"(sprzed 3 lat) prawy i mnie ta różnica wkurza.
-
Będzie teraz ładnie świecić!
-
Będzie teraz ładnie
świecić!
zrób likaon style : D
-
Będzie teraz ładnie
świecić!
To jest ten z allegro, nowy mejd in czajna?
-
To jest ten z
allegro, nowy mejd in czajna?Nie. Zamiennik DEPO z IC.
-
Nie.
Zamiennik DEPO z IC.No bo te z allegro wiem, że kiepścizna straszna
-
No bo te z allegro
wiem, że kiepścizna strasznaJedyna rzecz w życiu jaką kupiłem na allegro to wydech środkowy.
-
oj nie, żadnego likaon style bo to nie świeci zupełnie, a i przypał może być podczas kontroli.
-
No to nadal zostaniesz jedyny i niepowtarzalny
-
...i ślepy
-
...i ślepy
A mówiłeś, że coś jednak świeci...
-
Jak mi latarnie poświecą to i coś tam poświeci, ale tak to tragedia.
-
No to jeździj ciągle na długich...
-
Jedyna rzecz w
życiu jaką kupiłem na allegro to wydech środkowy.Jeszcze nie zardzewiał? Bo mój po 2 latach już niedługo się przełamie i będę miał bombowiec
-
Jeszcze nie
zardzewiał?On ma dopiero ze 3 miesiące...
-
Jedyna rzecz w
życiu jaką kupiłem na allegro to wydech środkowy.Ja tam lubię na allegro kupować, czasem można wyłapać spoko okazje
-
Też lubię, ale np. kupując części zawsze sprawdzam jeszcze na InterCars'ie
Na Allegro udało mi się kupić nowe klocki Ferodo Premier za niecałe 80 z przesyłką, podczas gdy kosztują około 130, tarcze za 70PLN z przesyłką za komplet, gdzie w sklepie 50 sztuka, kiedyś wieżę za coś około 2/3 tego co kosztowały (gra do dziś), radyjko wyszukałem i sie umówiłem, bo było blisko...i w ogóle Swifta kupiłem dzięki Allegro, bo w taki sposób go znalazłem i wiele wiele innych... -
On ma dopiero ze 3
miesiące...Nie bój zardzewieje Ci
Tłumiki Polmo Ostrów rulez