[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
oj nie, żadnego likaon style bo to nie świeci zupełnie, a i przypał może być podczas kontroli.
-
No to nadal zostaniesz jedyny i niepowtarzalny
-
...i ślepy
-
...i ślepy
A mówiłeś, że coś jednak świeci...
-
Jak mi latarnie poświecą to i coś tam poświeci, ale tak to tragedia.
-
No to jeździj ciągle na długich...
-
Jedyna rzecz w
życiu jaką kupiłem na allegro to wydech środkowy.Jeszcze nie zardzewiał? Bo mój po 2 latach już niedługo się przełamie i będę miał bombowiec
-
Jeszcze nie
zardzewiał?On ma dopiero ze 3 miesiące...
-
Jedyna rzecz w
życiu jaką kupiłem na allegro to wydech środkowy.Ja tam lubię na allegro kupować, czasem można wyłapać spoko okazje
-
Też lubię, ale np. kupując części zawsze sprawdzam jeszcze na InterCars'ie
Na Allegro udało mi się kupić nowe klocki Ferodo Premier za niecałe 80 z przesyłką, podczas gdy kosztują około 130, tarcze za 70PLN z przesyłką za komplet, gdzie w sklepie 50 sztuka, kiedyś wieżę za coś około 2/3 tego co kosztowały (gra do dziś), radyjko wyszukałem i sie umówiłem, bo było blisko...i w ogóle Swifta kupiłem dzięki Allegro, bo w taki sposób go znalazłem i wiele wiele innych... -
On ma dopiero ze 3
miesiące...Nie bój zardzewieje Ci
Tłumiki Polmo Ostrów rulez
-
Reflektor już siedzi na swoim miejscu. Moim zdaniem jest lepiej niż było, ale prawdziwą różnicę zobaczę dopiero na drodze bez żadnych aut i latarni...
Z kolei dziś wpadłem na pomysł o którego realizacji pisałem już bardzo dawno. Mianowicie mam zamiar sprawdzić wreszcie czy moja litrówka zejdzie w przyśpieszeniu do 100 km/h poniżej magicznej bariery 14 s?! Wg książki serwisowej przyśpieszenie powinno wynieść 14,5 s do 100 km/h, ale wydaje mi się, że jest to trochę zawyżony wynik...
Pożyjemy zobaczymy, a programik do pomiarów już pobrany. Będę mierzył Racedroidem jak tylko znajdę trochę czasu.A może macie jakieś lepsze darmowe programy do pomiarów?
-
1.0 mk3, z wybebeszonym środkiem, kubełkiem kierowcy w srodku i seryjnym fotelu pasazera, 10litrami paliwa w baku i na 165/60/14 robiłem powtarzalne ponizej 12 sek
-
1.0 mk3, z
wybebeszonym środkiem, na 165/60/14 robiłem powtarzalne ponizej 12 sekNo ja wybebeszać środka nie mam zamiaru, w baku mam ze 30 l, ale opony mam identycznego rozmiaru. Tylko nie wiem czy zdążę zrobić pomiary przed zmianą kół na zimowe...
-
No moje byłe 1.0 latało całkiem żwawo... od 0:20
-
No moje byłe 1.0
latało całkiem żwawo...No panie! Ogień jest.
-
Ogień był, na jednej pętli, 5 odcinków jak dobrze pamiętam, GTi odjechało tylko 2sekundy Ostatecznie, w klasie do 1400cm3, na jakoś 10 aut, 3 miejsce, za Civic'iem 5gen 1,4 i CRX'em z włożonym 1,4
-
Ogień był, na
jednej pętli, 5 odcinków jak dobrze pamiętam, GTi odjechało tylko 2sekundyWiem coś na ten temat. Na zlocie KSP na torze w Rudnikach też GTi nie było dużo lepsze od mojej litrówki. Gdyby było więcej prostych pewnie dostałbym większe baty, a tak to praktycznie całą trasę przejeżdżałem na dwójce, tylko na chwilę wbijając trójkę.
-
...zakupowe dziś się objawiło.
Jutro jeśli pogoda pozwoli zabiorę się za montaż osłony.
Ponadto wymiana kół na zimowe i prawdopodobnie wpadną również nowe pióra wycieraczek w komplecie.Żeby tylko jutro nie padało...
-
te osłony to lipa ... ale próbuj zakładać