[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Szczerze to u mnie nic nie brakuje, z przodu mam zwrotnice GTi z tyłu bębny, może te moje alu są jakieś wątłe.
-
Szczerze to u mnie
nic nie brakuje, z przodu mam zwrotnice GTi z tyłu bębny, może te moje alu są jakieś
wątłe.No ja mam te seryjne Fondmetale i ze 7 mm gwintu na szpilce znika pod nimi
-
No na zdjęciu przez
Ciebie ostatnio w tym wątku dodanym, na którym widnieje zbliżenie tarczy hamulcowej
wyraźnie widać, że nakrętka na szpilce ledwo łapie gwint...Może po prostu w antykradziejce tak jest a reszta jest ok...
-
...uwalona! Wychodzę rano, otwieram drzwi(wszystko w normie), wrzucam plecak do środka, wracam się po jakieś rzeczy do klatki, próbuję otworzyć drzwi i... chrup.
Niedawno skończyłem zakładać nową. Ciekawe ile wytrzyma, bo poprzednia wytrzymała dokładnie 1 rok i 6 dni... No, a gwarancja była na nią rok...
-
Pewnie za mocno szarpnąłeś przez stres przed egzaminem
-
Właśnie wyjątkowo nie...
-
Pewnie za mocno szarpnąłeś przez stres przed egzaminem
Maturzysta?
-
Maturzysta?
Chciałbym... III(ostatni) rok studiów.
-
Chciałbym... III(ostatni) rok studiów.
Bo tak ktoś rzucił o egzaminie to pomyślałem, że matura, bo sam pisałem
-
daj mi tą klamkę. wykorzystam ją w dobrej wierze
-
Bo tak ktoś rzucił
o egzaminie to pomyślałem, że matura, bo sam pisałemNo na studiach też są egzaminy i zaliczenia i prace zaliczeniowe...
-
daj mi tą klamkę.
wykorzystam ją w dobrej wierzeChcesz to Ci mogę nawet i 2 przywieźć...
-
no i zalatwione :), heh
-
no i zalatwione :),
hehA jeśli mogę wiedzieć to na co Ci zepsute klamki???
-
mam pewną myśl i potrzebuje zepsutej klamki do kombinowania
-
mam pewną myśl i
potrzebuje zepsutej klamki do kombinowaniaNo to spoko. Będziesz miał dwie jakbyś je jeszcze bardziej zepsuł...
-
No na studiach też są egzaminy i zaliczenia i prace zaliczeniowe...
Wiem, wiem, w tym roku mi się zacznie
A tamto to po prostu przez zbieg okoliczności
Wymieniajcie się tymi klamkami czy jak tam chcecie, już się nie wtrącam, bo jeszcze będzie -
...uwalona!
A klej na bazie żywicy epoksydowej by nie pomógł?
-
Wiem, wiem, w tym
roku mi się zacznie
A tamto to po
prostu przez zbieg okolicznościalek_wwa sobie żartował po prostu, bo mieliśmy dziś egzamin(chodzimy razem do jednej grupy na studiach)...
-
A klej na bazie
żywicy epoksydowej by nie pomógł?Poprzednią próbowałem reanimować, ale na drugi dzień pękła. To po prostu za duże przełożenia siły są...
Zresztą jak klamka kosztuje 18 zł to nie ma się co szczypać...