[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Nie mówię o śniegu,
bo na niego czekam z niecierpliwością! Mówię o deszczu, którego nie
znoszę...Spraw sobie auto z napędem na tył to polubisz
-
Nie znasz się, deszcz jest fajny
-
Nie znasz się,
deszcz jest fajnyDo jazdy tak, ale jak trzeba wyjść z auta i łazić po deszczu to nie...
-
Eee tam. Z cukru nie jesteś a wieczór połączony z deszczem ma klimat
-
No to jest i foto:
-
No to jest i foto:
eee ładnie oldschool xD
-
Festyn a nie oldschool Tu białe światełko, tam pomarańczowe, tu żółte, czarny zderzak, zielona maska, jeszcze wycieraczki powinny być fioletowe
-
Festyn a nie
oldschool Tu białe światełko, tam pomarańczowe, tu żółte, czarny zderzak,
zielona maska, jeszcze wycieraczki powinny być fioletoweno też racja, może nie festyn, ale lepiej by pasowało w kolorze świateł np
-
no zderzaczki w kolorek by sie przydalo pomalowac
-
no zderzaczki w
kolorek by sie przydalo pomalowacNigdy. Chyba, że zapewniasz odmalowywanie min. raz w miesiącu...
-
Ja tam nie mam z tym problemu nie muszę dopasowywać odcienia lakieru do nadwozia (mozolna polerka itp) No ale do takiej zieleni to nic nie pasuje
-
Tu nie chodzi o dopasowywanie odcienia, a o to, że zawsze znajdzie się ktoś kto mnie przytrze na parkingu i po dwóch tygodniach zderzak znowu byłby czarny...
-
Tu nie chodzi o
dopasowywanie odcienia, a o to, że zawsze znajdzie się ktoś kto mnie przytrze na
parkingu i po dwóch tygodniach zderzak znowu byłby czarny...Ja mam podobn y parking i nigdy nikt mi nic nie przytarl ; o
-
Ja mam podobn y
parking i nigdy nikt mi nic nie przytarl ; oAlbo tego nie widziałeś... Ja widziałem 3x jak mnie ludzie przycierali to wolę nie wiedzieć ile razy jak nie widziałem.
Generalnie z czasem rys mi przybywa na zderzaku, a od kiedy mam prawo jazdy nikogo w życiu nie przytarłem.
-
Generalnie z czasem rys mi przybywa na zderzaku, a od kiedy mam prawo jazdy nikogo w życiu nie przytarłem.
Czyli przedtem się zdarzało?
-
Albo tego nie
widziałeś... Ja widziałem 3x jak mnie ludzie przycierali to wolę nie wiedzieć
ile razy jak nie widziałem.
Generalnie z czasem
rys mi przybywa na zderzaku, a od kiedy mam prawo jazdy nikogo w życiu nie
przytarłem.no to powinienes brac od nich kase za lakiernika no kurde
-
Czyli przedtem się
zdarzało?Najpierw miałem prawo jazdy, a dopiero po jakichś dwóch miesiącach kupiłem samochód.
Na kursie wiadomo, że nikogo nie przytarłem, bo instruktor by do tego nie dopuścił...Czytaj: NIGDY NIKOGO W ŻYCIU NIE PRZYTARŁEM!!!
-
no to powinienes
brac od nich kase za lakiernika no kurdeTaaa, jak widzę z trzeciego piętra akcję to zanim zejdę to będzie po ptakach...
-
No jak baby Wiecie do czego służy zderzak? Wrzucić wam zdjęcia mojego zderzaka?
-
dlatego jakas palka w bagazniku musi byc