[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
Jeszcze dobrze dopasowana nasadka z końcówką wkrętaka do tego klucz nasadowy z poprzecznym pokrętłem i też pójdzie bez problemu (jakakolwiek dźwignia bardzo dużo daje)
-
Pany, mam manualny udarowy, mam elektryczny udarowy, do wyboru do koloru, aby nasadka wytrzymała
-
Pany, mam manualny
udarowy, mam elektryczny udarowy, do wyboru do koloru, aby nasadka wytrzymałaTen elektryczny udarowy to raczej do centralnego nie bardzo. Dzik ma taką siłę że drzwi wykręci na lewą stronę
-
A ja mam elektrykę z przodu i elementy korbotronika dalej są w samochodzie
-
A ja mam elektrykę
z przodu i elementy korbotronika dalej są w samochodzieNie bardzo kapuję... Czyli masz i korbotronik i elektronik na raz???
-
Nie bardzo
kapuję... Czyli masz i korbotronik i elektronik na raz???Dokładnie
Korbotronik został cały tylko bez samej korbki, i na to mam nałożone silniczki od Tico razem z ich maskownicami i jednocześnie podłokietnikami
-
Korbotronik został
cały tylko bez samej korbki, i na to mam nałożone silniczki od Tico razem z ich
maskownicami i jednocześnie podłokietnikamiCzyli kombinatoryka pełna!
-
Czyli kombinatoryka
pełna!ale działa
-
Ciornych...
-
Ciornych...
plakatówkami to robiłeś czy co
-
Wymoczył w oleju który ma w silniku
-
Odciski palców zostawiłeś
I tak nasadka klucza skruszy Twoje wypociny
-
Wymoczył w oleju
który ma w silnikuHehehehe
-
plakatówkami to
robiłeś czy coWyszło jak wyszło. Chodziło głównie o to, żeby były czarne, a mankamentów i tak nie będzie widać, bo nikt nie będzie się do kół schylał, aby zobaczyć czy dobrze pomalowane.
A że się pokruszy lakier to wiem, ale moim zdaniem tylko na bokach nakrętek. Łby powinny zostać nieruszone, a o to głównie mi chodziło.
-
zacznie się od boków, potem cała reszta, jeszcze troche rdzy przy okazji wyjdzie
-
zacznie się od
boków, potem cała reszta, jeszcze troche rdzy przy okazji wyjdzieCzepiasz się szczegółów...
-
Czepiasz się
szczegółów...na allegro masz po 2zł nakrętki już czarne
-
na allegro masz po
2zł nakrętki już czarneNie widziałem. Chyba, że pojawiły się niedawno to co innego...
-
Wyszło jak wyszło.
Chodziło głównie o to, żeby były czarne, a mankamentów i tak nie będzie widać, bo
nikt nie będzie się do kół schylał, aby zobaczyć czy dobrze pomalowane.
A że się pokruszy
lakier to wiem, ale moim zdaniem tylko na bokach nakrętek. Łby powinny zostać
nieruszone, a o to głównie mi chodziło.Mogłeś sobie czarnym markerem pomazać, na jedno by wyszło
-
Już niektórzy przyłapali mnie na tym, że znów wybyłem na nieco dłuższy weekend, więc porobiłem kilka jesiennych fotek.
Najpierw fotki z wczoraj (wejście do rezerwatu Zimny Dół):
A tu fotki z dziś.
Zamek Korzkiew:
Las koło Zamku w Lipowcu:
No i za niecałe 1000 km będę miał nowiutkiego Suzka!