[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
Auto wymalowane i elementy też.
Auto będzie niestety dwu kolorowe. Z zewnątrz jaśniejsza pomarańcz, wewnątrz ciemniejsza(od stania już ściemniał, szkoda). Do przemalowania zostały progi ale to w sumie na później. Jutro SKŁADAM. Tak tak dobrze przeczytaliście-składam. Tylko tyle zdjęć wrzucam, reszte obejrzycie potem. Powiem tylko, że wszelkie wgniecenia naprawdę udało mi się wyciągnąć. Bałem się że maska nie wyjdzie a tu elegancko.
Mam nadzieje że w piątek obale szampana! -
W piątek to jakiś spot zrobimy jak Ci się uda go złożyć :
-
Mam nadzieje że w
piątek obale szampana!to gratki w końcu
-
Mam nadzieje że w
piątek obale szampana!A tam szampana, litra przynajmniej
-
A tam szampana,
litra przynajmniejSzampan może być litrowy
-
-
-
Też tak widze, ale nie wiem czy to nie wina aparatu i ujęcia i się po prostu kurz tak uwidocznił.
-
A cóż to ja widzę?
To tylko u mnie taki efekt na monitorze? Czy może to jest auto przygotowane do
malowania?
Na moim monitorze
bok auta wygląda jakby było pomalowane jedynie pomarańczowym podkłademWilgoć panowie wilgoć. Albo zdjęcie robione nad samym ranem i jakaś rosa
-
Wilgoć panowie wilgoć. Albo zdjęcie robione nad samym ranem i jakaś
rosaToż to nie wilgoć tylko ewidentny szron! Widać w Szczecinie już ładnie pizga żabami...
-
Szczecina to mi tu nie zaczepiac
Potwierdzam od ostatnich kilku dni codziennie rano mega rosa jest poranki zimne u nas
-
Szczecina to mi tu
nie zaczepiac
Potwierdzam od
ostatnich kilku dni codziennie rano mega rosa jest poranki zimne u nasChyba już wszędzie tak
-
Chyba już wszędzie
takO sory, dzisiaj w Katowicach o 5.30 było całkiem ciepło i przyjemnie
-
Szczecina to mi tu
nie zaczepiacAleż ja do Szczecina broń Boże nic ni mom!
-
A nie wszędzie! Jestem w Szczyrku obecnie i tu rano jest ok. 10-12 stopni Celsjusza...
-
Jestem w Szczyrku obecnie i tu rano jest ok. 10-12 stopni Celsjusza...
Ja w Szwecji i o dziwo jest cieplej
-
To wieczorna rosaaa :)) hehe
prawie 6h prac za mną zrobione nie dużo ale praca z drzwiami tego wymaga
Zamontowane drzwi przednie, zrobiony centralny z tyłu oraz z prawej na przodzie.
niestety ba tylnych lewych drzwiach rant(ok1cm)do zaprawki, ale kit. Wole rant niż rysa na środkuJutro mam nadzieje zamontuje błotniki, maskę i zderzak. Trzymajcie kciuki żeby te błotniki pasowały ze wszystkim.
PS. Czy na oświetlenie deski rozdzielczej i panelu środkowego(nawiewy itp) jest bezpiecznik?? Padły mi tam światełka wszystkie
-
Bardzo fajnie wyglądają te kółka do tego koloru
-
PS. Czy na
oświetlenie deski rozdzielczej i panelu środkowego(nawiewy itp) jest bezpiecznik??
Padły mi tam światełka wszystkiejest zapewne
-
ok wygrzebałem schemat elektr i już wiem co nie co:) jutro sprawdze. Oby to był bezpiecznik.