[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
Ladnie to wygląda ciekawy jestem jak będzie za kilka tygodni jak wszystko dobrze posiada. A powiedz mi co to za babelki na dachu?
Ogólnie gratuluje efektów. Szkoda że ja mam ostatnio mało czasu i wolno mi to idzie . -
Ladnie to wygląda
ciekawy jestem jak będzie za kilka tygodni jak wszystko dobrze posiada. A powiedz mi
co to za babelki na dachu?
Ogólnie gratuluje
efektów. Szkoda że ja mam ostatnio mało czasu i wolno mi to idzie .
Dziekować chodzi Ci o te 7 białych punktów? to odbijające się dziury w dachu i ścianach -
nie o takie drobne babelki najlepiej je widac na środku dachu
-
nie o takie drobne
babelki najlepiej je widac na środku dachu
aaa to. To to wtrącenia kurzu. Niema się co spodziewać ideału po malowaniu w garażu. Podłoga była zmoczona przed malowaniem więc i tak jest lepiej. Ale to wszystko do spolerowania -
mogłeś te kratki z tyłu wyciągnąć, a nie malować Ciekaw jestem efektów na żywo Na zlot przybywajcie panocku
-
mogłeś te kratki z
tyłu wyciągnąć, a nie malować Ciekaw jestem efektów na żywo Na zlot
przybywajcie panocku
aa no mogłem ale cuż...czas goni a to pierdółka w sumie przybywam -
aa no mogłem ale
cuż...czas goni a to pierdółka w sumiejak swoje wyciągałem, to zdziwiłem się że tyle syfu może tam być ...
przybywam
ba
-
jak swoje
wyciągałem, to zdziwiłem się że tyle syfu może tam być ...
a do czego te klapki wogóle służą? sie tak zastanawiałem jak je zobaczyłem pierwszy raz -
a do czego te
klapki wogóle służą? sie tak zastanawiałem jak je zobaczyłem pierwszy razco by ciśnienia nie było w kabinie
-
-
A jednak!Felunek od Olka...
-
Witam, fele ladne ladne. Wypolerowal bym tylko rant i na sezon by oblecialo
-
Witam, fele ladne
ladne. Wypolerowal bym tylko rant i na sezon by oblecialostary wzór momo ja bym dał czarny mat na całość - będzie miodzio do pomarańczy
-
cale czarne albo grafitowe. te kola nie gina, nawet w takim zestawieniu kolorystycznym. odswiez je, nawet na szybko, byleby juz na nich usiadl. koncz pomalutku, skladaj, bedzie miazga.
pierwszy go poglaszcze na zlocie.
-
nie, bo ostatnio pierwszy prawie zawsze był tandem Szczecin/Łódź
-
Witajcie dopiero dziś budą sobie wyjechałem z garażu(wrzuciłem R i 1-kę nierobiłem tego prawie 3 miesiace w tym aucie ). Generalnie niestem zadowolony z tego jak wygląda lakier, przez co niejestem zadowolony z siebie. Kolor się podoba jak najbardziej ale struktura niewyszła jak należy. Wczoraj znowu kryzys psychiczny ale na szczęście KTOŚ mnie pocieszył i to mi dodało sił
Teraz pytanie do Hellsin, czy mógłbyś sprawdzić zawiasy cz dobrze zamontowane bedą, bo fotki niemam jak powinny być ?
Pomysł na czarne zawiasy i pomarańczowe śruby chyba ok co ? Buda w naturalnym świetla zupełnie inaczej wygląda niż przy halogenach
Auto przykryte jest folią a w garażu już zderzaki czekają do malowania-w poniedziałek zaczynam. Trzymajcie kciuki żeby kumpel mi kompresora niezabrał 30-go i żebym zdążył do wyjazdu(28 dni) -
to maluj maluj w te pędy. jak codziennie posiedzisz to powinienes do 30 prysnąć wszystko.
-
Teraz pytanie do
Hellsin, czy mógłbyś sprawdzić zawiasy cz dobrze zamontowane bedą, bo fotki niemam
jak powinny być ?sprawdzę jak będę w garażu
Trzymajcie kciuki żeby kumpel mi kompresora niezabrał 30-go i żebym zdążył do
wyjazdu(28 dni)dasz radę
-
jak wyszła Ci tzw mora a nie lakier to przyda sie odpowiednie spolerowanie i na pewno efekt bedzie jeszcze lepszy .. Chyba że już polerowałeś ;>
Felunek jest super , zacnie stoi
-
Progi postanowiłem
że jeszcze raz je przemaluje. Zaciski wczoraj pomalowane, a tak się prezentują.
tarcze i klocki do wymiany, i pamietaj co by prowadnice wyczyscic !