[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
BRAWO! Życzę jak najszybszego ukończenia projektu!
-
-
Wow! Cały bagażnik okleiłeś? Na zdjęciach prezentuje się zacnie! Ciekawe jak to wygląda w realu?
-
Wow! Cały bagażnik
okleiłeś? Na zdjęciach prezentuje się zacnie! Ciekawe jak to wygląda w
realu?
Już niedługo sie dowiecie :)Na upartego to można by spota na dniach zrobić ale wole go pokazać wygłaskanego po poprawkach, gotowego w 100% No chyba że ktoś mnie na mieście zchaczy Dziś ok godziny 20:25 wpiąłem ostatnią spinkę złożyłem audio do końca i wieczorkiem już popłynęły pierwsze dźwięki. Kurcze jaka to jest satysfakcja bo takim czasie usłyszeć tą samą muzykę tylko w nowej oprawie i w nowej jakości -
Co to za koła masz ? Jaki rozmiar ? I oponki na to jakie naciągnięte ?
-
Co to za koła masz
? Jaki rozmiar ? I oponki na to jakie naciągnięte ?
Momo 15" et niepamiętam(olek pamięta pewnie ) szerokość 7", opony 195/45 -
Momo 15" et
niepamiętam(olek pamięta pewnie ) szerokość 7", opony 195/45Szeroka guma do litrówki
Ja całe lato jeździłem na 185/55 R14 i jak teraz założyłem przejściowo letnie 155/70 R13 to samochód jakby zyskał z 10 KM (a mam 1.3)
-
-
fajny agresor był
-
przy tych laczkach to powiem, że ładnie reaguje na ruchy kierą wczoraj Suzi przeszła test bo podróżowałem w 5 osób i niestety na zakrętach obciera z tyłu(o nadkola). Może te sprężynki lub amortyzatory już wysłużone i za nisko opada dupcia.
-
wczoraj Suzi przeszła test bo
podróżowałem w 5 osób i niestety na zakrętach obciera z tyłu(o nadkola).trzeba było podgiąć przed malowaniem
Może te
sprężynki lub amortyzatory już wysłużone i za nisko opada dupcia.to co jak byś miał glebę ? zobacz lepiej to ET felgi ... niestety, dodatkowo są to 7"
-
mi tylko z przodu, z lewej strony przycieralo przez padniety amortyzator.
tak to nie mialem wiekszego problemu z tymi kolami, mimo nieznacznego obnizenia. -
fajny agresor był
no taki bandzior
-
no taki bandzior
Fajne felki, ale moim zdaniem do litra trochę za duże... Chyba, że komuś nie zależy na osiągach i nie przejmuje się zwiększonym spalaniem(moim zdaniem skoczy o +/- 1 litr / 100 km)...
P.S. Trza je tylko odmalować i będą funkel nófki sztuky ne śmygane...
-
Fajne felki, ale
moim zdaniem do litra trochę za duże... Chyba, że komuś nie zależy na osiągach i
nie przejmuje się zwiększonym spalaniem(moim zdaniem skoczy o +/- 1 litr / 100
km)...
P.S. Trza je tylko
odmalować i będą funkel nófki sztuky ne śmygane...
ja tam nie wiem ale mi tam Suzi pali jakieś 6,3l/100km i nie myśleć że ja tam 2000 nie przekraczam lubie nim pocisnąć -
ja tam nie wiem ale
mi tam Suzi pali jakieś 6,3l/100km i nie myśleć że ja tam 2000 nie
przekraczam lubie nim pocisnąćNa razie to chyba nie masz żadnych dokładnych pomiarów na tych oponkach, bo mało jeździłeś...
-
moja 6,5 do 7,5 w mieście i też nie mam jakiegoś tam lekkie sandałka
W trasie jednak jest lepiej do czasów świetności daleko kiedy palił nawet 4,5 nie mniej jednak 5,5-6l mnie i tak zadowala, tylko że ja nie mam 1.0 -
moja 6,5 do 7,5 w
mieście i też nie mam jakiegoś tam lekkie sandałka
W trasie jednak
jest lepiej do czasów świetności daleko kiedy palił nawet 4,5 nie mniej jednak
5,5-6l mnie i tak zadowala, tylko że ja nie mam 1.0Mój przy 120 km/h pali ok. 6,0 l na 14" felkach... To co będzie się działo na 15"?!
-
Mój przy 120 km/h
pali ok. 6,0 l na 14" felkach... To co będzie się działo na 15"?!ja mam przeciąg, więc mnie można traktować z przymrużeniem oka
-
GTi na 15" z klima podchodzilo blisko 10l w miescie i 7l w trasie...