[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
ok wygrzebałem schemat elektr i już wiem co nie co:) jutro sprawdze. Oby to był bezpiecznik.
-
Ja w Szwecji i o
dziwo jest cieplejOgórki zbierasz?
-
Bardzo fajnie
wyglądają te kółka do tego koloruNo te kółka są kozackie - tak się zastanawiam czy swoich Fondmetali nie prysnąć na czarno przed nowym sezonem
-
ok wygrzebałem
schemat elektr i już wiem co nie co:) jutro sprawdze. Oby to był bezpiecznik.Może masy nie ma? Erde kiedyś pisał, że deska rozdzielcza wykorzystuje ze trzy przewody masowe
-
Ogórki zbierasz?
tia, metalowe
-
Panie, a gdzie go mozna w tym Szczecinie obejrzec?
-
Swoją drogą, jak już wyjedzie na ulice to będzie jeden z tych Swiftów, którego nawet jak nie założy ramek klubowych - przy pierwszym rzucie oka będzie można z czystym sumieniem obtrąbić na trasie
Jak temat startował to nie widział mi się ten kolor, ale z czasem...powiem że jest naprawdę przyjemny, pasuje do Swifta, do tego te czarne kółka
Czekam na efekt końcowy z niecierpliwością -
Panie, a gdzie go
mozna w tym Szczecinie obejrzec?
w sumie to pod Szczecinem teraz stacjonuje za Radziszewem. A tak to prawobrzeże-Podjuchy -
Myślałem że deszcz mi przeszkodzi w pracach jednak nie
Spasowany przód na 90%, jutro dopieszczenie i ostateczne skręcenie przodu. Ale i tak już wygląda Zresztą oblukajcie sami..
Wracając do problemu z elektryką. Znalazłem ten spalony bezpiecznik, ale wg schematu ma być 15A a był 10A, sęk w tym że ja na tym bezpieczniku jeździłem od zawsze. Druga sprawa, bezpiecznik przepalił się ponownie, przy uruchomionym silniku po włączeniu świateł. Od włączenia mija jakieś 3,4s i pyk, pali się.
-
To 3 zdjęcie mega wygląda.. Medal za te światła powinieneś dostać... ;-)
-
Medal za te światła powinieneś dostać... ;-)
Prędzej policmajstry dowód zabiorą
P.s: na glebę go :] -
A co to za myk z tymi światłami ?
-
P.s: na glebę go :]
Glebiszon i jakies GTi power pod maske
Ale bylby sleeper. -
Ale bylby sleeper.
sleeper z tym kolorem - nie da rady
-
Glebiszon i jakies
GTi power pod maske
Ale bylby sleeper.
myślę o tym na przyszły rokA co to za myk z tymi światłami ?
Mojej roboty listwa z Ledów wmontowana -
Ładny ten zderzaczek, aż szkoda zakładać tablicę
-
Dziś nie dużo zrobione. Klapy niezałożyłem bo lakiernika niebyło i nie miał kto pomóc. Al zrobiłem pierdółki, tj ramki na drzwi przednie, uszczelki wewnętrzne we wszystkich drzwiach, potem zmontowałem zderzak na stałe już(i kurcze górna cześć zderzaka mi się przesunęła w prawo:/ ). Potem zabrałem się za montaż nadkola plastikowego z lewej strony(zapomniałem kompletnie że to najlepiej bez koła się robi ale dałem radę. Tylko 2 otwory trzeba było zrobić na nowo. Wszystko oczywiście na nierdzewce
Szpary to chyba uszczelnię czymś.
Weekend zajęty więc kolejne newsy w poniedziałek -
Klapa zamontowana. W zasadzie to zostało zamontować lusterka i wio po szyby Ale lusterka muszą być poprawione więc po szybki w środę i oby się udało. Potem zostaje założyć boczki drzwi, zrobić bagażnik, wykończyć audio, dywan, fotele i wymyć felgi i jaaaazda. Poprawki lakiernicze gdzieś jeszcze musze zaplanować ale głównie chodzi o spolerowanie owadów plus ewentualne obicia na rantach.
-
-
To już powoli z górki leci! Mam nadzieję, że niebawem ustawimy jakiś spocik i będzie można obejrzeć autko na żywo.