[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Ale Ty miałeś chyba
ze 3cm nagaru na tłokacheee tam cichoo byyyc
-
A tak apropo nagaru, zbyt uboga czy zbyt bogata mieszanka powoduje nadmierne powstawanie ?
i czy słaba iskra może być powodem niedopalania się mieszanki ?
Czysto teoretyczne pytania. -
Wygląda dość niepozornie, toż to przelot ? Chciałbym usłyszeć, jak to brzmi
Też chce usłyszeć jak on brzmi, ale muszę an to jeszcze poczekać aż go założę
I nie jest przelotowy tylko komorowy bo ma być cicho z lekkim pazurem - wystarczy, że silnik słychać wyraźnie :] -
Halo halo panowie, na facebooku ujrzałem że owe auto startuje w konkursie "My Way of life!" więc wchodzimy, szukamy, głosujemy
-
Halo halo panowie,
na facebooku ujrzałem że owe auto startuje w konkursie "My Way of life!" więc
wchodzimy, szukamy, głosujemyNo prosze wypatrzył
No dobra - jeśl iktoś ma konto na Facebooku i chciałby mnie wspomóc to proszę wejść TUTAJ i kliknąć LUBIĘ TO!
-
zalajkowałem TO
mi sie wydeszek podoba, oby była poprawa na nim.
a co do tej kompresji to zawsze na pierwszym jest najwyższa wartość, aku jak by był slaby to by było słychać ze słabiej kreci, chyba ze wcześniej był juz podmęczony.
ja bym sie bardziej zastanawiał nad tym dlaczego jest taka różnica miedzy 1 a 4 cylindrem.szklanki mejbi ?
jaka mniej więcej powinna być kompresja na tych 260-tkach i silniku po remoncie?
-
szklanki mejbi hmm ?
Chyba dolotowe są od Fetormana z silnika 1.0 jesl isię nie mylę ale wątpię żeby to one dawały taką różnicę...jaka mniej więcej powinna być kompresja na tych 260-tkach i silniku po remoncie?
Nie mam pojęcia ile powinno być - poza mną chyba tylko Erde ich używa ale on wcześniej miał dużo bardziej splanowaną głowicę.
-
Sokole oko fejsikowe A tak na poważnie, wiele rzeczy same podsuwają mi się pod nos, po prostu muszę je zauważyć A już nawet nie wspomnę ile osób szykuje swapy i inne mody
Co do tłumika, kiedy mozemy spodziewać się cichutkiego bulgotu z tego cudeńka ?:) -
Co do tłumika, kiedy możemy spodziewać się cichutkiego bulgotu z tego cudeńka ?:)
Możliwe, że już jutro rano
-
Możliwe, że już
jutro ranoa reszta kwasiak ? to ile za takie cudo komorowe ? ciekawe też ile chcą za środkowy komorowy i czy na tyle dużo daje co końcowy.
-
No dobra - jeśl
iktoś ma konto na Facebooku i chciałby mnie wspomóc to proszę wejść > TUTAJ
i kliknąć LUBIĘ TO!lubie poszlo
takiego swistaka to tylko pozazdroscic
jak bede w okolicach wawy to sie odezwe na mimi spocik xD
-
a reszta kwasiak ?
Nie - reszta zwykła stal
to ile za takie cudo komorowe ? ciekawe też ile chcą za środkowy komorowy i czy
na tyle dużo daje co końcowy.To "cudo komorowe" kosztowało mnie dokładnie 454zł
Jak będzie założony przy pierwszej okazji oczywiście nagram film jak to brzmi to może ktoś się skusi i też zamówi u niego -
W sumie to ja mam cały wydech do roboty, końcowy bardzo mi się podoba ale troszkę przykro mi będzie wyjmować moją malutką piękną chromowana końcówkę chyba że zrobią mi końcowy pod tą końcóweczkę
-
na allegro mozna kupić taniej
http://allegro.pl/tlumik-koncowy-suzuki-swift-gti-stal-kwas-i1970011253.html -
A liczysz z przesyłką czy bez ?:P
-
na allegro mozna kupić taniej
http://allegro.pl/tlumik-koncowy-suzuki-swift-gti-stal-kwas-i1970011253.htmlNo proszę już zrobił ofertę do GTi - na zdjęciu jest dokładnie mój egzemplarz
A po zamontowaniu brzmi on tak:
-
na wolnych cicho jak makiem zasiał, pewnie nie zmierzyłeś ile dB wypluwa jak wkręcisz?
Dobra zasłona z pary -
Swietny dzwiek!
-
fajny bo cichy
-
fajny bo cichy
Podczas jazdy słychać tylko silnik