[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Ekstra, daj foto poflokowanej dechy!
Cos pozno przesiadka na letnie kapciochy
-
Ekstra, daj foto poflokowanej dechy!
Cos pozno przesiadka na letnie kapciochyPóźno bo ja często w nocy jeżdżę, gdzie np z niedzieli na poniedziałek rano termometr pokazywał -5 stopni i lód miałem w oczku wodnym
Pod ręka mam jeszcze takie zdjęcie dechy:
-
A co ze zdjęciem przodu? Lakierowanie maski nie wyszło?
Żartowałem Ta klapa i maska kupiona w kolorze w stanie do założenia czy lakierowane były?
-
takie pytanie jaka to jest felga 15 czy 16 ?:)
-
takie pytanie jaka to jest felga 15 czy 16 ?:)
15", napisane w pierwszym poście
- felgi 15x7 OZ Racing Superturismo GT i opony Dunlop SP Sport Fastresponse 195/50R15
-
slepy jestem dzieki
-
fajnie wyglada decha, a to kurz na niej czy tylko takie złudzenie ?
no i wlasnie czesto musisz ja czyscic ? -
Oryginalna wiadomość napisana przez: "Adamo81"
Ta klapa i maska kupiona w kolorze w stanie do założenia czy lakierowane były?
Polerowane
-
Oryginalna wiadomość napisana przez: "danbar"
fajnie wyglada decha, a to kurz na niej czy tylko takie złudzenie ?
no i wlasnie czesto musisz ja czyscic ?Tak flok wychodzi na zdjęciach - to wszsytko jakieś malutkie pyłki, niteczki czy włoski - na czarnym wszystko widać
Flok jest antystatyczny więc nie przyciąga kurzu - jedynie właśnie to co przez nawiew na szybę mi wleci - wystarczy przetrzeć dłonią jak np jakieś pyłki z ubrania.
Na zdjęciu celowo nie czyściłem tego idealnie, żeby wyglądało na używane na co dzień - jak będzie jakaś poważniejsza sesja to mogę pomyśleć nad dokładnym czyszczeniem -
Oryginalna wiadomość napisana przez: "danbar"
fajnie wyglada
decha, a to kurz na niej czy tylko takie złudzenie ?
no i wlasnie czesto
musisz ja czyscic ?Tak flok wychodzi
na zdjęciach - to wszsytko jakieś malutkie pyłki, niteczki czy włoski - na czarnym
wszystko widać
Flok jest
antystatyczny więc nie przyciąga kurzu - jedynie właśnie to co przez nawiew na szybę
mi wleci - wystarczy przetrzeć dłonią jak np jakieś pyłki z ubrania.
Na zdjęciu celowo
nie czyściłem tego idealnie, żeby wyglądało na używane na co dzień - jak będzie
jakaś poważniejsza sesja to mogę pomyśleć nad dokładnym czyszczeniemOdkurzacz z miękką szczotką z włosiem robi robotę
Po odkurzeniu u mnie
-
Pięknie
Jakiejś naby do mk3 byś nie znalazł w piwnicy?
-
Pięknie
Jakiejś naby do mk3
byś nie znalazł w piwnicy?Już poszły do ludzi...
-
Oryginalna wiadomość napisana przez: "Erde"
Odkurzacz z miękką szczotką z włosiem robi robotę
Po odkurzeniu u mnieNo Całkiem nieźle - będę musiał sprawdzić jak to się sprawdza
Tak z innej bajki to pomóżcie mi znaleźć jakąś ładną nową bude - najlepiej czerwoną
Może kupić po prostu jakiegoś czerwonego mk5 z 2003 roku? Wreszcie nick MKV by się zgadzał z generacją samochodu -
Na passwordjdm pojawiła się buda z klatką, niestety biała, w sumie to klatkę z chęcią bym przygarnął z niej, pół klatkę z niej zrobił.
To jak z 2005 roku to chyba MKVI
-
szukaj zdrowej justyny ale ciezko będzie czerwonej w 3d
-
o kurde, zapomniałem dodać, ta buda jest 4x4 z passworda
-
buda 4x4 i zrób tył napęd
-
Oryginalna wiadomość napisana przez: "likaon
Na passwordjdm pojawiła się buda z klatką, niestety biała, w sumie to klatkę z chęcią bym przygarnął z niej, pół klatkę z niej zrobił.
To jak z 2005 roku to chyba MKVI jezor
Za dużo o "piątkach" myślałem i mi się wpisał 2005 zamiast 2003
No ja chcę budę 3d - biała też może być ale czarnej już z kolei nie chcę
Ta biała jest fajna, klatkę jakoś pewnie i by dało jeszcze wyciągnąć ale ma te poszerzenia porobione wszędzie a tego to ja nie chcę -
Jak to mawiają, oj tam oj tam wszystko da się naprawić Ale i tak cię zmartwię, o moją budę nie dbano bankowo i ma już dziurki, dlatego czerwiec-lipiec spawu spawu
-
Oryginalna wiadomość napisana przez: "likaon"
Jak to mawiają, oj tam oj tam wszystko da się naprawić Ale i tak cię zmartwię, o moją budę nie dbano bankowo i ma już dziurki, dlatego czerwiec-lipiec spawu spawu
Ja chcę rozebrać do rosołu, wszystko pięknie wyspawac i zabezpieczyć bardzo dokładnie i dopiero montować