[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Oj już kiedyś była mowa o tej rozpórce i ktoś właśnie wypowiadał się, że ładne szkody są po zahaczeniu o coś taką rozpórką.
-
Oj już kiedyś była
mowa o tej rozpórce i ktoś właśnie wypowiadał się, że ładne szkody są po zahaczeniu
o coś taką rozpórką.To trzeba uważać
-
Nie wiem jak daleko zachodzi płyta pod silnik ale jeśli osłaniała by dolną rozpórkę to jak dla mnie dobre rozwiązanie
-
Oj już kiedyś była
mowa o tej rozpórce i ktoś właśnie wypowiadał się, że ładne szkody są po zahaczeniu
o coś taką rozpórką.jak kota zagarniesz po drodze to jest kolacja - cielęcinka
-
jak kota zagarniesz po drodze to jest kolacja - cielęcinka
- O nie nie! Z psa to my robimy cielęcinę!
- A z kota?
- ... a z kota to kisiel i ciastka...
-
Kota to mogę zgarnąć zderzakiem Nawet rozjechanego xD
-
Kota to mogę
zgarnąć zderzakiem Nawet rozjechanego xDNie sztuką jest zgarnąć rozjechanego kota zderzakiem, sztuką jest zgarnąć go wahaczem!
-
Nie sztuką jest
zgarnąć rozjechanego kota zderzakiem, sztuką jest zgarnąć go wahaczem!Jak dobry kot to wahacz może się urwać
-
Jak dobry kot to
wahacz może się urwaćDokarmiony dachowiec to wyrwie całe mocowanie
-
- O nie nie! Z psa
to my robimy cielęcinę! - A z kota?
- ... a z kota to
kisiel i ciastka...
Może w Wietnamie W Chinach co innego
- O nie nie! Z psa
-
Ja zrobiłem sobie coś takiego...Nie jest piękna ale spełnia swoje zadanie i najważniejsze kosztowała mnie tylko trochę pracy.
-
Ja zrobiłem sobie
coś takiego...Nie jest piękna ale spełnia swoje zadanie i najważniejsze kosztowała
mnie tylko trochę pracy.Niezła ale ciekawe jak zgięcie pod kątem 90 stopni takie naprężenia? Cała siła będzie działała na te 2 punkty niestety
-
Niezła ale ciekawe
jak zgięcie pod kątem 90 stopni takie naprężenia? Cała siła będzie działała na te 2
punkty niestetyale na co komu wytrzymałość jak można zawiesić na niej kota
-
na ilu forach wisi to autko?
+1 na forum passwordjdm.pl -
na ilu forach wisi
to autko?
+1 na forum
passwordjdm.plZgadza się - od dzisiaj... a właściwie od wczoraj... a co - przeszkadza Ci to ? ;P
Jest tu, na passwordjdm od wczoraj i na KSP i tyle z for - na teamswift.net nie pamiętam czy kilka lat temu opisywałem ale chyba nie.
-
zastanawiałem się nad tym samym czy przypadkiem nie będzie pracować pod obciążeniem i jest spoko... kolanka są bardzo mocne i zaspawane ciągłym spawem na około. robiłem test z jednej strony wkręciłem mocno w imadło a z drugiej założyłem metrową rurę i symulowałem siły. Powiem tak: szybciej rozegnie się na tych wygięciach w (sklepowej) rozpórce niż na spawanych kolanach.
-
a tak to zabrzmialo?
password'a przegladam od dawien-dawna, szczegolnie sie nie zdziwilem.
po prostu guglujac cokolwiek na temat, co i raz czerwony gitajec z nadarzyna wyskakuje. -
A za ile z wysyłką mógłbyś takie coś ogarnąć?
-
a tak to
zabrzmialo?
password'a
przegladam od dawien-dawna, szczegolnie sie nie zdziwilem.
po prostu guglujac
cokolwiek na temat, co i raz czerwony gitajec z nadarzyna wyskakuje.No to w sumie fajnie
Musze dorwac kamerkę GoPro HD z odpowiednimi mocowaniami to może poza zdjęciami zacznę się bawić w kręcenie filmów - każdy od czegoś musi zacząć -
zastanawiałem się
nad tym samym czy przypadkiem nie będzie pracować pod obciążeniem i jest spoko...
kolanka są bardzo mocne i zaspawane ciągłym spawem na około. robiłem test z jednej
strony wkręciłem mocno w imadło a z drugiej założyłem metrową rurę i symulowałem
siły. Powiem tak: szybciej rozegnie się na tych wygięciach w (sklepowej) rozpórce
niż na spawanych kolanach.naprawdę miarodajna ta symulacja, jak pogoda z polsatu