[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Aleeeee!:
Jurop
mk4+mk2to co chcę u siebie zrobić
-
Da się na to patrzeć, postojówki w kierunki górne wsadzić a dolne kierunki podłączyć.
-
ja robię u siebie przedni mk3 z halo i białymi kierunkami + mk5 góra, tylny mk3 dół i mk2 USDM góra, z zaślepką lub blendą pomiędzy lampami
-
Da się na to patrzeć, postojówki w kierunki górne wsadzić a dolne kierunki podłączyć.
Taki własnie jest plan
Poza tym oczywiście pełny bodykit GTi
ps. bardzo polubiłem jazdę nowym Swiftem z otwieranym dachem - ależ on mało pali
Nic tylko przeszczepiać wszystko z GTi -
ja jak pierwszy raz jezdzilem litrowka to caly czas gaz w podlodze balem sie ze pod jedna gorke nie podjade
-
ja jak pierwszy raz
jezdzilem litrowka to caly czas gaz w podlodze balem sie ze pod jedna gorke nie
podjadeProszę Cię, na co dzień latam Galantem 2.5 V6 i Swiftowy 1.0 bardzo ładnie jeździ - z każdych świateł startuję dużo lepiej od wszystkich innych a silnika powyżej 4tys obr praktycznie nie wkręcam - do miasta super silniczek a z tym otwieranym dachem w słoneczną pogodę własnie nim najbardziej lubię jeździć
-
Da się na to
patrzeć, postojówki w kierunki górne wsadzić a dolne kierunki podłączyć.trochę inny plan mam Kierunki zostawić, a w miejsce tych w zderzaku, wsadzić światła do jazdy dziennej wkomponowane w stare obudowy po migaczach
-
trochę inny plan
mam Kierunki zostawić, a w miejsce tych w zderzaku, wsadzić światła do jazdy
dziennej wkomponowane w stare obudowy po migaczachTeż o tym myślałem, ale trzeba by znaleźć odpowiednie światła o konkretnych wymiarach, żeby elegancko pasowały.
-
Proszę Cię, na co
dzień latam Galantem 2.5 V6 i Swiftowy 1.0 bardzo ładnie jeździ - z każdych świateł
startuję dużo lepiej od wszystkich innych a silnika powyżej 4tys obr praktycznie nie
wkręcamA jak sam tak pisałem to mnie wyśmiali!!!
-
Ja jeszcze się zastanawiam czy można, mając szerokie bądź wąskie lampy tylne mk2, zrobić przeźroczyste klosze np: z pleksy.
lampy -
Ja jeszcze się
zastanawiam czy można, mając szerokie bądź wąskie lampy tylne mk2, zrobić
przeźroczyste klosze np: z pleksy.
lampyJa tam uwielbiam oryginalne tylne lampy mk2 i do lakieru mi idealnie pasują więc nic z nimi zmieniać nie będę
-
Ja jeszcze się
zastanawiam czy można, mając szerokie bądź wąskie lampy tylne mk2, zrobić
przeźroczyste klosze np: z pleksy.
lampyto są oemowe z australii z tego co sie orientuje.
ja mam 3 kpl plastrów miodu USDM. jedne z nich różnią położeniem kierunkowskazu
-
Szukając info o nich znalazłem, że owszem, są z Australii, ale są aftermarketowe, z nie istniejącej już manufaktury BD motorsports
No ale właściciel tematu już stwierdził, że nie, koniec off -
Też o tym myślałem,
ale trzeba by znaleźć odpowiednie światła o konkretnych wymiarach, żeby elegancko
pasowały.Na szczęście większość producentów podaje wymiary, więc tylko kwestia dopasowania.
-
Ostatnie chwile GTi
-
To musiała być jazda pełna adrenaliny...nie mam tu na myśli prędkości i osiągów silnika...
Czekam(y) na relację z przekładki i pewnie nowy temat -
To musiała być jazda pełna adrenaliny...nie mam tu na myśli prędkości i osiągów silnika...
Czekam(y) na relację z przekładki i pewnie nowy tematPrzez ostatnie dwa lata przejechałem może z tysiąc KM a o dziwno nawet na podnośniku się sztywno trzymał - pewnie dzięki rozpórkom
Będzie wszystko dalej w tym temacie bo się tylko buda zmieni a wszystko inne będzie to samo.
-
Przez ostatnie dwa
lata przejechałem może z tysiąc KMI to właściwie wszystko wyjaśnia...
-
Eee, to jeszcze mój ze dwa lata pojeździ
-
SWAPowania ciąg dalszy. Od wczoraj od 21:00 nie jestem już właścicielem budy... czyli jakby nie patrzeć "sprzedałem" mój pierwszy w życiu samochód... ehhh...
Litrówka już powoli nabiera kształtów natomiast jak widać GTi już nie ma...
Zaczynam też rozprzedaż wszystkiego z mojego 1.0 GLS jakby ktoś coś chciał to piszcie - szczegóły postaram się wrzucić na moto giełdę jak najszybciej.Ku pamięci na koniec jak wyglądał GTi... taki memoriał...