[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
Mały objazd
Warszawy Swiftem testując kamerkęWide jest zarąbisty!
Ojjj, przydałaby mi się taka kamerka... -
Wide jest zarąbisty!
Ojjj, przydałaby mi się taka kamerka...Na zlocie KSP Ci przejazdy można pokręcić będzie nawet z kilku kamer naraz bo przynajmniej 2 mają być
-
Mały objazd
Warszawy Swiftem testując kamerkęAch nie mógł sobie Porsche darować w 3:20...
-
Ach nie mógł sobie Porsche darować w 3:20...
Ano nie mogłem mimo wielkich starań
-
widok na widze'zie super no i lepka startowa z ostatniego zlotu swiftklubu dalej siedzi widzę ostatnio miałem przyjemność oglądać mojego byłego swifta i też dalej się na nim trzyma i nie robi sobie nic z tego, że to już 1,5 roku
-
Ach nie mógł sobie
Porsche darować w 3:20...Porsche pewnie na 2 jeszcze jechało
-
Kierowca się tam pewnie za głowę złapał z zażenowania
-
no i lepka startowa z ostatniego zlotu swiftklubu dalej siedzi widzę
No niezupełnie - to jest akurat z ostatniego Rajdu Świętokrzyskiego Klub Suzuki Polska - tam dużo częściej są zloty/rajdy itp i naklejki co jakiś czas wymieniam
Ale trzymać to się skubane trzymają doskonale jak się je dobrze przyklei -
Ach nie mógł sobie
Porsche darować w 3:20...A ta X6 jak odeszła spod świateł
-
A ta X6 jak odeszła
spod światełWidziałem, ale już nie chciałem kolegi pogrążać... A może to było X6 M, więc wtedy odejście byłoby zrozumiałe?!
-
Widziałem, ale już
nie chciałem kolegi pogrążać... A może to było X6 M, więc wtedy odejście byłoby
zrozumiałe?!Weź Ty zobacz jak ja ruszam spokojnie w tym momencie
Silnik jeszcze potrzebuje strojenia bo przy 5500obr mam chwilowe zalanie silnika po ostatniej wymianie głowicy więc nie depcze narazie w każdym możliwym momenciePoza tym chyba decyzja zapadła o przeróbce na MAP sensor więc zobaczymy jak to będzie wtedy pracować. Jak już tez na hamowni znajdzie się odpowiednie ustawienie kółek rozrządu i doszlifuje mapę to pokręcę filmiki z ganiania się z innymi bo narazie to po prostu filmik poglądowy z możliwości nocnych kamerki
-
Weź Ty zobacz jak
ja ruszam spokojnie w tym momencie
Silnik jeszcze
potrzebuje strojenia bo przy 5500obr mam chwilowe zalanie silnika po ostatniej
wymianie głowicy więc nie depcze narazie w każdym możliwym momencie
Poza tym chyba
decyzja zapadła o przeróbce na MAP sensor więc zobaczymy jak to będzie wtedy
pracować. Jak już tez na hamowni znajdzie się odpowiednie ustawienie kółek rozrządu
i doszlifuje mapę to pokręcę filmiki z ganiania się z innymi bo narazie to po prostu
filmik poglądowy z możliwości nocnych kamerkiPrzecież sobie tylko żartuję... Wiadomo że obchodzisz się z nim teraz trochę jak z jajkiem.
-
Przecież sobie
tylko żartuję... Wiadomo że obchodzisz się z nim teraz trochę jak z jajkiem.No właśnie, nie unoś się MKV Tym bardziej, że cobyś nie zrobił z tym motorkiem to X6 nie złapiesz No chyba, że kierowca się nie zorientuje albo nie będzie zainteresowany
-
No chyba, że kierowca się nie zorientuje albo nie będzie
zainteresowanyZ moim Subaru na bank wygrasz Nooo, chyba że będzie ślisko
-
Z moim Subaru na bank wygrasz Nooo, chyba że będzie ślisko
Oj tam - Swifcior jeszcze będzie latał :]
Cieniutko u mnie teraz z finansami ale oszczędzam na czym mogę (nie licząc kamerki bo była okazja kupić taniej niż w Polsce ), żeby przed wiosną skończyć ten silnik wreszcie -
Oj tam - Swifcior
jeszcze będzie latał :]
Cieniutko u mnie
teraz z finansami ale oszczędzam na czym mogę (nie licząc kamerki bo była okazja
kupić taniej niż w Polsce ), żeby przed wiosną skończyć ten silnik wreszcieSilnik to podstawa
-
Hmm... ciekawe zwarcie gdzieś mi się zrobiło - włączając światła pozycyjne zapala mi się lampka wstecznego. Przy wyłączonych światłach i wrzuceniu wstecznego z kolei zapalają mi się światła pozycyjne - chyba gdzieś w wiązce musi być jakieś przetarcie - jakieś sugestie gdzie to może być? Czujnik wstecznego idzie chyba od skrzyni biegów ale nie wiem w którym miejscu wpada w wiązkę ze światłami pozycyjnymi... przy podłodze z prawej strony ??
-
Hmm... ciekawe
zwarcie gdzieś mi się zrobiło - włączając światła pozycyjne zapala mi się lampka
wstecznego. Przy wyłączonych światłach i wrzuceniu wstecznego z kolei zapalają mi
się światła pozycyjne - chyba gdzieś w wiązce musi być jakieś przetarcie - jakieś
sugestie gdzie to może być? Czujnik wstecznego idzie chyba od skrzyni biegów ale nie
wiem w którym miejscu wpada w wiązkę ze światłami pozycyjnymi... przy podłodze z
prawej strony ??Pewnie gdzieś pod błotnikiem od strony kierowcy albo wzdłuż lewego progu.
-
pewnie pod błotnikiem w miejscu gdzie wiazka wchodzi do auta. dopiero co pewna osoba mi znana tak miała w swoim ss i mogło się skończyć to nieładnie
-
pewnie pod
błotnikiem w miejscu gdzie wiazka wchodzi do auta. dopiero co pewna osoba mi znana
tak miała w swoim ss i mogło się skończyć to nieładnieno nawet bardzo nieładnie, dobrze ze zdarzyłem odłączyć aku bo auto mogło pójść z dymem. A dla ciekawostki u mnie same włączyły się wycieraczki