Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Katakana a nie krzaczki
Howaito - biały
-
Więcej zdjęć alufelg?
-
Więcej zdjeć felg jak już się zrobią , obecnie są w piaskowaniu - potem robię maszyne do polerowania rantów i malujemy!
Auto zostało po raz n-ty doinwestowane konretnie. Suzi dostała dwie piasty NTN oryginalne + szpilki nowe bo łożyska powoli dawały znać o sobie.
przepływka została rozwiercona na docelowe 48.5mm , niby mało bo w serii jest 45 ale przez te pare milimetrow na pewno do silnika wpadnie dodatkowe powietrze. Obecnie operacja dolot została zakończona.
porównanie do serii
A jutro jedziemy suzi w 4 osby na majówkę do Giżycka , mam nadzieje że dowiezie wszystkich do celu
-
po co maszyne do polerowania?? auto na lawarek zakladasz felge i jazda
-
robiłem tak jak mówisz ale po podniesieniu całego auta przy dociskaniu papieru koło się zatrzymywało a druga opcja czyli podniesienie auta na jedna stronę jest troche nie zdrowa na dyfra w skrzyni więc bedzie maszyna zeby zrobic to na spokojnie.
-
u mnie nic sie nie zatrzymywalo zapinalem dwojke i dawalo rade
-
Pod maską u Ciebie brakuje troszkę odświeżenia komory i pokrywy zaworów
-
u mnie nic sie nie
zatrzymywalo zapinalem dwojke i dawalo radelepiej sobie kupić silnik na allejro elektryczny, zrobić przekładnię na piaście używanej i heja ... z autem nie kombinujesz przynajmniej
-
nie widze sensu budowac maszyny zeby sobie na jakis czas przepolerowac rant
-
nie widze sensu
budowac maszyny zeby sobie na jakis czas przepolerowac rantjak tam chcesz, ale to jest naprawdę groszowa sprawa, silnik to koszt ok. 100 zł taki co to pociągnie, reszta w cenie złomu ... a no przepraszam jeszcze dobór paska za 20 zł ... straszne koszta ... lepiej męczyć auto
-
co to za meczenie przeciez nic zlego sie nie dzieje
-
co to za meczenie
przeciez nic zlego sie nie dziejerób jak chcesz ... Twoje auto Twoja sprawa, tylko żebyś ściany kiedyś nim nie wybił
-
Maszyna do polerowania niedługo przyjedzie
-
U mnie montaż przepływki rozwierconej dał tyle, że wiem iż mam rozwierconą Totalnie nic przy seryjnej przepustnicy, no może tyle że bardziej chrumka...
-
maszyna do polerowania rantów już zrobiona , jutro dam więcej fotek
-
po piaskowaniu ?:) przed polerka powinno sie szkielkowac, poniewaz piach moze pozostawic za duze dziurki
-
"Amelinon" czy jakieś magnezowe wreszcie?
-
Dlatego te wszystkie dziurki teraz dotrzeć. Wrzuć foty tej maszyny jak już będzie.
-
czy amelinium czy magnezelinium to nie wiem bo słyszalem obie wersje a sam nie jestem w stanie określić się co i jak.
Maszyna powstała przy pomocy mojego kolegi Jarka , robota powoli idzie do przodu
-
czy amelinium czy
magnezelinium to nie wiem bo słyszalem obie wersje a sam nie jestem w stanie
określić się co i jak.
Maszyna powstała
przy pomocy mojego kolegi Jarka , robota powoli idzie do przodu
hehe z maszyny do szycia