Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Swift to jednak wierne auto Robi za 1.9 TDI w kombi
850km jednego dnia zrobiłem wczoraj , wszystko cacy , spalanie mnie zadziwilo bo jazda do 120km\h 7.1LPG , potem z dużym obciążeniem i nie używaniem nawet 5 biegu - 8.2l LPG
kombi wszystko mieści
Czyli kompletny swap , komplet kól , dokładek od GTi i wielu innych gratów
-
kurde skad ty masz tyle tych gratow?:D
-
Jak można męczyć tak biedne gti
Ładna osłona kolektora, oddawaj!
-
Jak można męczyć
tak biedne gtibardziej by mi było szkoda wnętrza ...
-
bardziej by mi było
szkoda wnętrza ...I tu się nie mogę nie zgodzić.
-
I tu się nie mogę
nie zgodzić.Wnętrz pewnie Plastekk ma sporo, bo to raczej na handel za często nie idzie, a kilka sztuk już rozebrał
-
Swift to jednak
wierne auto Robi za 1.9 TDI w kombi
kombi wszystko
mieściA do do klienta transport, czy zakupiony komplecik?
-
Swift to jednak
wierne auto Robi za 1.9 TDI w kombi
850km jednego dnia
zrobiłem wczoraj , wszystko cacy , spalanie mnie zadziwilo bo jazda do 120km\hLepsze niż kombi, ja tej nocy kilka razy wiozłem 5 osób, ze mną 6 przez kilkadziesiąt km
I też z 600km zrobiłem, 14h siedzenia w pracy, kręgosłup boli... -
Lepsze niż kombi,
ja tej nocy kilka razy wiozłem 5 osób, ze mną 6 przez kilkadziesiąt km
I też z 600km
zrobiłem, 14h siedzenia w pracy, kręgosłup boli...Ale chociaż się opłacało?
-
Ale chociaż się
opłacało?700zł na czysto, a na dwie godzinki na sylwestra wyskoczylem w trakcie,wiec mysle ze tak
-
700zł na czysto, a
na dwie godzinki na sylwestra wyskoczylem w trakcie,wiec mysle ze takNo to nieźle - musisz mnie wkręcić z moim sedanem
-
No to nieźle -
musisz mnie wkręcić z moim sedanemKolega z wołomina jeden jeździ, ale swiftem nie polecam, sam kupuje sobie merca lub bmw, miejsca itp jest ok, ale są elementy w tym aucie łatwe do zniszczenia, po prostu potrzebne jest solidniejsze auto
-
Kolega z wołomina
jeden jeździ, ale swiftem nie polecam, sam kupuje sobie merca lub bmw, miejsca itp
jest ok, ale są elementy w tym aucie łatwe do zniszczenia, po prostu potrzebne jest
solidniejsze autoJakbyś Passata b4 kupił to też by wytrzymało
-
Jakbyś Passata b4
kupił to też by wytrzymałopassata jakiegokolwiek z tych starszych to ja omijam szerokim łukiem
-
ja bym kupił bume e36 w wersji oczywiscie Touring silnik 2.0 wciąga LPG aż miło , blacharka dużo lepsza niż swiftowa ( choć nie jest idealna ) silniki nie do zabicia na łańcuchu , skrzynie pancerne , dyfer padnie tylko jak ktoś jest wiernym fanem upalania
a czy mi szkoda wnętrza? Pod spodem leżały 3-4 koce , wiadomo zawsze coś się troche porysuje ale to tylko plastiki , można wymieniać Szkoda mi bardziej foteli bo tych z mk2 już jest bardzo mało
-
ja bym kupił bume
e36 w wersji oczywiscie Touring silnik 2.0 wciąga LPG aż miło , blacharka dużo
lepsza niż swiftowa ( choć nie jest idealna ) silniki nie do zabicia na łańcuchu ,
skrzynie pancerne , dyfer padnie tylko jak ktoś jest wiernym fanem upalania
a czy mi szkoda
wnętrza? Pod spodem leżały 3-4 koce , wiadomo zawsze coś się troche porysuje ale to
tylko plastiki , można wymieniać Szkoda mi bardziej foteli bo tych z mk2 już jest
bardzo małofotele łatwo zregenerować
-
Ale co oryginał to oryginał...
-
dziś miałem chwilę więc wymieniłem termostat na Wahlera 90C , oryginalnie siędzi NFC czy NTC 82C . Mój termostat nie ma dziurki do odpowietrzania ale chyba to w niczym nie przeszkadza?:)
Naprawiłem też wentylator chłodnicy , wazna rzecz nawet bo nawet w zimę da radę go zagotować
Pare dni z kolei nie ma już śniegu więc zrobiłem sobie mały KJS po żwirówkach , prędkości przeltoowe kolo 140km\h ale poczułem jak dziwny jest GTi a raczej ośka.. Wpadam w zakręt przy 80km\h na 2 biegu i każde dodanie gazu powoduje że auto jedzie prosto w ogóle nie skręca , ahh ten narwisty GTi! na trójce przy tych prędkościach jest już spoko - póki mamy trakcje
-
A lewą nogą hamować umi?
-
Nie i nigdy się nie nauczę , jest to po prostu dla mnie niewykonalne , za daleko trzeba tą lewą nogę ciągnać by hamować ,czucie w hamowaniu lewa nogą jest ale to tylko tyle